Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Dráždivě peprná duchařina z atmosférou, tak hustou, že by se dala krájet, zhmotňujícími se přízraky(jsou totálně nakrknutý), tak děsivými, nakolik zrůdnější byli jejich činy, které spáchaly. Dominic Purcell se svojí mohutnou(i když poněkud topornější) postavou sice vypadá na to, že zvládne ustát cokoli, ale v tomhle případě mu jeho bicepsy moc nepomůžou, protože vyzvat k posmrtnému tanečku někoho, kdo o to vůbec nestojí, znamená dvě jistoty, pořádně si nadělat do kalhot a nedožít se následujícího úplňku. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Po VELMI nadějném úvodním dvouminutovém intru, které slibovalo svižnou jízdu áčkového ražení, se bohužel další průběh filmu změní v čekání, kdy už se konečně něco stane. Divák se dočká až v poslední půlhodině, ovšem provedení těch haunting scén je tak zoufale nezábavné, až hrůza (a strach s tím nemá co dělat). Největší problém je v tom, že Mendez ty poněkud špatně naladěné duchy ukazuje, čímž ovšem úplně zabíjí atmosféru, protože samotné jejich provedení zavání označením spíše z konce abecedy. Lepší by bylo nechat je neviditelné, to by si je každý představil po svém. Ale tím, že někoho oblečete do bílých šatů, trochu nacákáte červenou barvou, dáte mu bledý, vypleštěný výraz a pořádně velký předkus, dneska přece už nikomu strach nenaženete. Tohle je jedna z béčkových šaškáren, na kterou naštěstí velmi rychle zapomenete. ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Já to pořád říkám, že taneční hudba je zlo! Kdyby si ty hovada pustili nějakou odrhovačku od Manowar nebo Napalm Death, určitě by je nenapadlo křepčit a místo toho by nábožně poslouchali a chlastali. Dopis by odrecitovali a vrátili na místo. Ale zase pak by to byl film dost o hovně. Takhle je to slušivý kousek do sbírky duchařin. Dominic Purcell má sice herecký projev jak dubová fošna, ale na druhou stranu to Megahn Perry s brejličkama slušelo, tak se to nějak v průměru dalo snést. Památná věta:"Nikam nejdu, dokud mě něco nezačne honit!" ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Zpočátku velmi sympatická duchařina s dobře budovanou atmosférou, kterou postupem času začnou přebíjet opravdu nepovedené digitální efekty až do klasicky wtf finále... A to je škoda, protože Mendez hned na začátku ukázal, že alespoň trochu citu pro atmosféru má a i přes toporné a mizerné herce mohlo jít o slušný kus... Tak snad příště... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na hrob už se plivalo a tady se pro změnu na hrobě tančí. Nebožtíkům se to samozřejmě nelíbí a chtějí si to s tanečníky vyřídit i s úroky. První polovinu filmu táhne hutná atmosféra a čekání na zjevení zla v plné polní. Druhou půlku zabíjí nechtěně vtipný scény a na můj vkus přeplácanej až trapně fantasmagorickej konec. Jedno se filmu upřít ale určitě nedá. I přes poměrně stupidní námět film určitě nenudí. Slabší 3 hvězdy. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Spln Mesiaca bol do filmu dodatočne digitálne pridaný. (beso74)
  • Mužom rozprávajúcim sa s Kirou (Josie Maran), keď sa prebúdza, je scenárista filmu Brad Keene. (beso74)
  • Po prvej nie príliš vydarenej scéne s mačkou - poškriabala Clare Kramer (Allison Mitchell) - boli zvyšné scény s ňou vyškrtnuté. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno