Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že nejspíš půjde jen o další tuctovou nudnou duchařinu, kde největším ternem bude blikání světel, vrzání dveří, hraní na klavír a šepot – což je k vidění v každém tuctovém filmu. Tady se však tvůrci rozhodli hlavně ve druhé polovině zajít o něco dál a přestože nejde o nic světoborného, docela jsem se u tohoto filmu i bavil. Teror totiž začne nabírat na obrátkách, duchové jsou pěkně démonické bestie (dozvíme se i něco z jejich krvavé minulosti) a hlavně nejednají se svými obětmi v rukavičkách. Což taky příjemně ovlivnilo samotnou atmosféru, která ve druhé polovině skutečně začala nabírat na síle. Je však nutno podotknout, že ne všechny digitální efekty byli povedené, stejně jako rádoby „lekací scény“ a samotný závěr byl rovněž poněkud úsměvný. Co se hereckých výkonů týče, tak tady měli všichni značné reservy k tomu, aby se dali označit za velmi povedené. Dominic Purcell těžil hlavně ze své tehdejší popularity, přesto si nemyslím, že by byl nějak úchvatný herec a tak se svezl na vlně průměrnosti spolu s ostatními. 50% ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Zpočátku velmi sympatická duchařina s dobře budovanou atmosférou, kterou postupem času začnou přebíjet opravdu nepovedené digitální efekty až do klasicky wtf finále... A to je škoda, protože Mendez hned na začátku ukázal, že alespoň trochu citu pro atmosféru má a i přes toporné a mizerné herce mohlo jít o slušný kus... Tak snad příště... ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ježiš to zase byla píčovina jak svině. Ano je to nízkorozpočťák ale i ten jde snad udělat tak aby to byla aspoň trochu zábava a ne se hodinu a půl plácat ve sračkách s maximálně nesympatickejma hercema kde tomu korunu dává hlavně debilní manželka která je od začátku filmu připosraná JEŽIŠ JÁ SE BOJIM KLEPE SE NÁM VODOVOD, pak se rázem změní v drsoně POJĎ VEN A ROZBIJU TI DRŽKU TY KRÁVO aby se nakonec zase vrátila do její normální polohy UÁÁÁÁ HOLÝ ŠIIIIIIIIIIIIT HÉÉÉÉÉÉÉÉLP. Vepřová hlava z Útěku z vězení měla radši zůstat zavřená v base. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Svěží duchařina z After Dark Horror festu ( Pro ty, co nevědí, tak se jedná o bývalý festival, který každoročně představil 8 nezávislých filmů, zakládajících si převážně na originální myšlence) The Gravedancers není výjimkou. Má velmi zábavnou premisu, kde skupina přátel se pořádně opije a rozhodnou se zatancovat si na hřbitově, každý na jednom hrobě, ovšem netušili, že každý tančil na hrobě kriminálníka a následně je skupina tří přátel pronásledována duchem pyromana, sadistického násilníka a vražedkyňě s narušenou myslí. Plusem je, že má film velmi rychle tempo a často se tlačí na pilu, takže o Jump Scares rozhodně není nouze. Mínusem je lehčí digitální bordel v závěru. Slušná věc. 75% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto neděsivá duchařinka,která má opravdu mizerné herecké obsazení ( výkony sou vážně komické ) Scénář tak jednoduchý,že by ho napsalo i desetileté děcko.Ovšem nějakým záhadným způsobem to nenudí,protože režisér není úplný patlal a občas o napínavý moment není nouze,je to prazvláštně natočené,zajímavým způsobem to střída žánry,opět zase ale ke konci kroutíte hlavou a film jak skončí,vy se zvednete se suchým a klidným výrazem v obličeji si půjdete zatancovat,sice ne na hřbitov ( respekt a úcta nedovolí ) ovšem u ledničky plné piva si trsnete rádi a na tuhle průměrnou kravinku,s pár zajímavými momenty rychle ale opravdu rychle zapomenete.Hold Mendez není James Wan a Dominic Purcell je prostě gumovej :-) Dal bych dvě,ale za ultra mega sexy Josie Maran přídám jednu malou hvězdičku :-) 50%. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Strašidelný zámok, atrakcia od Disney a duchovia v ňom, boli hlavnou inšpiráciou filmu. (beso74)
  • Projekt bol predstavený už v roku 1999 štúdiom Artisan Entertainment. (beso74)
  • Postava Vincenta bola pôvodne písaná pre študenta, potom, ako úlohu získal Tchéky Karyo, ju prepísali. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno