Reklama

Reklama

Rovnice smrti

  • Velká Británie W Delta Z (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zkušený policista Eddie Argo (S.Skarsgard) během své kariéry toho zažil hodně, tentokrát se však dostal na stopu vraha opravdu výjimečného. Nestačí mu totiž člověka vykuchat, podřezat nebo udusit. Tenhle magor si se svou obětí rád pohraje. Jeho hra má jednoduchá pravidla. Zabij osobu, kterou miluješ, nebo budeš umírat v bolestech jako zvíře. Čím víc Argo postupuje ve svém pátrání, tím je mu jasnější, že tenhle vrah má své plány i s ním. Zajímavost: Prajsova rovnice. Dvojité W je fyzická zdatnost, schopnost předávat geny dalším generacím. Zet je specifický rys. Delta... Sobecký gen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 2/10 Děj 2/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +někoho snad zaujme brutalita -má to pomalé tempo, nepřehledný děj, nudné a zbytečné záběry, ospalé dialogy, žádnou akci/// Co tohle mělo znamenat? Tady se někdo pokoušel navázat na film Sedm a šmrcnout to Hostelem? A nebo ten název filmu WAZ, to nám má připomínat SAW? Nenechte se vysmát, všechny zmíněné jsou lepší než tohle. Tvůrce přivázat ke křeslu a zatloukat do nich hřebíky. To by byla myslím mnohem smysluplnější zábava než koukat na WTF, pardon W Delta Z./// Celkem 27%/// ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Film ktorí svojou snahou o akúsi zvrátenú morálku hlavného zabijaka pripomína sériu SAW. Musím skonštatovať, že WAZ je lepší ako posledný Saw 4. Napriek tomu sa tento film nevyhol chybám a v istých momentoch nudným pasážam. Stačilo by film zostrihať o nejakých 10 minút, a máme tu kvalitný snímok ktorého ale ajtak ťahá dole priam nulová originalita a od polovice predvídateľné konanie hlavných postáv. 55 % ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ona to je hlavně detektivka, než horor. Bohužel to ale moc nefunguje tak jako tak. Sice to dost kazí ta otřesná kamera (vlastně mám pocit, že jediný kdo umí s digitální kamerou je Lynch), ale v první polovině to i tak má celkem povedenou atmosféru a dobře se na to dívá. Škoda, že v druhé polovině to začne nudit a finále je plné stupidních zvratů, jinak by to aspoň ušlo, ale takhle je to spíš průměrné (až lehce podprůměrné) ​a nic zajímavého z toho taky nevypadne. A moc tomu nepomohly ani herecké výkony, které jsou dost slabé. Ale o nic vyloženě strašného se taky nejedná a na jedno zhlédnutí se to dá, ale těžko říct, jestli si na to za pár měsíců vůbec vzpomenu... Lepší 2* ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Nie moc originálny dej, ktorý je ešte k tomu nie bohviejako natočený. Okrem toho má film další velký zápor a to karema, neskutočene amatérska a roztrasená kamera. Tomu človeku by som nezveril ani reklamu na Persil nie to ešte film. Celé sa to strašne tahá až máte pocit, že to má dve hodiny a nie o 30 minút menej. Ide len o další podpriemerný thriler, dalšia kopia kopie inej kopie. 40% inak povedané, strata času :) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No, tak za prvé se musí uznat, že thriller to špatnej rozhodně neni, ale srovnávat to se Sedm či se Saw je naprostej nesmysl, Sedm je úplně jiná liga, pro mě prakticky dokonalej thriller a Saw zase oslňuje originalitou a promyšleností, ale tohle se bohužel jen tváři jako dobrej thriller, ale za tou maskou je vlastně naprostá tuctovka, která vyplave při debilní pointě a i během předešlýho průběhu filmu jsem nezaznamenal moc dobrou atmosféru, i když se to snaží fakt ukrtuně to stylizovat do hodně drsně působícího filmu a přestože se tu a tam zadaří, tak to v celkovým pohledu takhle moc nepůsobí. Nicméně Waz stojí vidět minimálně díky super umučení na konci, to se povedlo. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy je Eddiemu (Stellan Skarsgård) zatloukáván hřebík pod nehet, můžeme dobře vidět při zpomaleném záběru, že Eddie má na prstu přidaný umělý nehet. (Rocky62)

Reklama

Reklama