Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právnička Sofie (Amanda Peet) vždy zajišťovala přísun peněz do domácnosti, zatímco Tom (Zach Braff) ji hýčkal a staral se o dům. Teď je po narození miminka čekají velké změny. Sofie se rozhodne užít si mateřskou dovolenou… Tom nastupuje jako asistent marketingu v reklamní agentuře. Jeho šéfem je Chip (Jason Bateman), který od střední školy Sofii miluje. Příchod Toma je pro Chipa jedinečná šance, jak se znovu o Sofii pokusit. Špinavé triky, podrazy v práci, vyvolávání hádek mezi manželi. Tom začíná ztrácet půdu pod nohama a vyděšeně sleduje, že Chip mu přebírá nejen manželku, ale také rodinu. Musí zapojit veškeré schopnosti, aby zákeřného šéfa zastavil… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

otík 

všechny recenze uživatele

Průměrná padesáti procentní komedie o celkem sympatické rodince, jejíž živitel se vydá do firmy svého tchána, aby se tam setkal s jedním děsně nepříjemným zaměstnancem na vozíčku, který vlastně zas tak moc na vozíčku není, hraje si na velkého přítele a přitom žádným přítelem není a hlavně je to děsný slizoun. Je až tak slizký, že díky němu celkové vyznění filmu je místo slušné komedie spíše dost nepříjemně mrazivá komedie. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

K nevšední bláznivé komedii se potřebuje mnohem více elegance a přirozeného talentu a mnohem méně dětinskosti a prostoduchosti, než nabízí americký film Prodám šéfa zn. spěchá. Samozřejmě, tento druh nezrale splašené zábavy nalezne své příznivce, ale skutečností je, že zajímavějších momentů není více než podbízivého a prázdného balastu, který občas i mizerně zaplňuje hluchá místa. Hlavní postavou příběhu je Tom Reilly (sympatický Zach Braff) v humorné i komicky přihlouplé nadsázce nové etapy života a překonávání všech možných i nemožných překážek. A protože se tvůrci rozhodli pro absurdní bláznivou taškařici, dostávají se překážky do obludných tvarů a rozměrů a záchvěvy pobavení jsou vzácné a nedostatkové zboží. Nebezpečným a všehoschopným protivníkem je Chip Sanders (Jason Bateman), Tomův přímý nadřízený v reklamní agentuře. Vzájemný střet je bojem o vše a zintenzívnění přináší další a pronikavější trapnost. Hlavní ženskou postavou je Tomova manželka Sofia Kowalski-Reilly (šarmantní Amanda Peet), třesoucí se opora v nových časech. Z dalších rolí: laskavý Sofiin otec a Tomův pracovní mentor Bob Kowalski (příjemný Charles Grodin), jeho starostlivá manželka Amelia Kowalski (zajímavá Mia Farrow), klíč ke štěstí a polykač Wesley (Lucian Maisel), jízlivá Tomova kolegyně Carol Lane (Amy Poehler), empaticky tvářící se velké zvíře Don Wollebin (Donal Logue), či povýšená Sofiina rivalka z dětství Abby March (Amy Adams). Občas se člověk u filmu usměje a pobaví, především díky některým hercům a povedenějším žertům. Většina je zaměnitelná s číkoli podobným a někomu vyčistí zaneřáděnou hlavu. ()

Reklama

Houbos 

všechny recenze uživatele

Víceméně decentní taškařice. Nebo pokus o naivní komedii. Nepřináší do žánru nic nového, ale aspoň se nesnaží vykrádat úspěšnější scénáře. Jediným důvodem ke zhlédnutí je tak ansámbl v čele se Zachem Braffem a nevyužitým Jasonem Batemanem. Zhlédl jsem jako medicínu po otravě Posledním Polibkem. Podobný: Office Space/Maléry pana šikulky ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

fast track je takový typ filmu do kterýho jdete aniž by jste o něm pravdpodobně nikdy neslyšely. A tak nezbívá než jen pustit a dál čekat co se z toho vyklube. A já byl jakž takž spokojen a překvapen. Film sice nestaví na kvalitním scénáři, ani na kvalitních vtipech. Ale spíše sází na pointu a na herce. Tohle bylo moje první setkánání s Braffem a jako herec je poměrně obstojný(i když ten dabér byl hroznej), a BAteman byl jako vždy výborný. Film se mi celkem líbil, párkrát mě donutil zívnout, párkrát rozesmál. Není to nic co bych si nikdy ještě pustil ale jako jednorázovka mě to bavilo. ()

pepo701 

všechny recenze uživatele

nakolko je Zac Braff jeden z mojich najoblubenejsich hercov, toto sa mi hodnoti dost tazko. mozno som cakal prilis vela a to je dovod mierneho sklamania. Fast Track je taka typicka americka komedia, ktora mozno zaplni hodinu a pol vasho casu ale hned na to upadne do zabudnutia. skoda toho ( BTW: ten slovensky dabing ZB sa po 8 seriach Scrubs, Last Kiss a Garden State jednoducho nedal vydrzat) - 60% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • První filmová role Charlese Grodina (Bob Kowalski) po 13ti letech. (HappySmile)

Reklama

Reklama