Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Britský režisér John Maybury (LÁSKA PROKLETÁ, SVĚRACÍ KAZAJKA) do svého nového snímku obsadil hereckou hvězdu Keiru Knightley, jejíž matka, Sharman MacDonald, je autorkou původní divadelní hry i scénáře. Příběh popisuje vztah známého waleského básníka Dylana Thomase (Matthew Rhys) se dvěma ženami - jeho maželkou Caitlin (Sienna Miller) a přítelkyní z dětství Verou Phillips (Keira Knightley), jejíž osud se však pojí s jiným mužem, Williamem Killickem (Cillian Murphy). Obě ženy jsou nespoutané, obě jsou okouzlující a obě po něm touží. Pro kterou z nich se rozhodne? (jjituska)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (131)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Sharman Macdonald .. 70% zaokrouhlených nahoru především za Keiru a válečnou Anglii ;-)) ___ Příliš vlažný, pomalý rozjezd, kde zaujme tak akorát zpívající Keira Knightley, ale jinak je roztahaný, bez silnějších momentů. Takže mimo kupených stylizovaných obrázků, perfektních kostýmů a všudypřítomného cigaretového kouře se zde okrajově zaplétá milostný čtyřúhelník. Silnější momenty a hustější atmosféra snímku přichází až později, jak v rovině obsahové, tak herecké. Ty obstarává samozřejmě opět výtečná Keira, která bezpečně vládne tomuto snímku a zaostávají za ní nejenom zbylý herečtí partneři, ale většinou i režisér samotný. ___ (Come back to me) Atonement je však o něčem jiném a především působivěji udělané. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Nejvíc zde jednoznačně vyčnívá Keira.Ona se do těch historických filmů zkrátka perfektně hodí,navíc má v sobě jakousi hepburnovkost.Zato Matthew Rhys byl spíše otravný.Na jednu stranu básník,na druhou sobecký rádoby Casanova,který nepochybuje o tom,že mu každá padne k nohám-(Co si na něm,Keiro proboha viděla?)Navíc byl po celý film tak nějak v pozadí,narozdíl od Sienny,která mě příjemně překvapila. Možná filmu trochu nadržuju kvůli Keiře a taky je tu ta moje slabost pro filmy z dřívějších dob,ale bez výčitek těch 5*dám. ()

Reklama

rastlinka 

všechny recenze uživatele

Film som si pustila s tým, že o ňom nič neviem a nečakám nič dobré - nechala som sa totiž ovplyvniť hodnotením iných užívateľov a pristihla som sa, ako prvú pol hodinu iba hľadám chyby, namiesto toho, aby som sa zamerala na to, čo sa mi páči. Napokon som rada, že som sa do neho pustila a vydržala. Viem, že film nie je ani zďaleka na najvyššej úrovni (najviac mi vadila miestami dosť otravná kamera a naozaj dosť čudný a pre mňa nepochopiteľný záver), ale keď som sa zamerala na dobové Anglicko, peknú hudbu, kostýmy a najmä zápletku medzi Keirou a Cillianom, tak to vyšlo. Postupne som už iba čakala čo sa bude s nimi a medzi nimi diať v nasledujúcej scéne. Takže, ak máte chuť na nenáročný vojnový film a máte radi pekné tváričky (Knightley, Miller, Murphy), tak sa nemusíte ničoho obávať a pokojne sa do filmu pustite:) ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Nevím, co pochválit dřív.. Dokonce ani nevím, koho pochválit dřív.. Keira Knightley byla nádherná a vynikající jako vždycky a Cillian Murphy se pomalu ale jistě stává mým velkým oblíbencem.. Je úžasný a hodně zvláštní :) Sienna Miller mě trošku překvapila, byla vážně fantastická.. Dále bych pochválila hudbu, příběh, ale především tu kameru!!! To byla nádhera! Ze všech záběrů by se daly udělat dokonale stylizované fotografie, opravdu pastva pro oči!!! Snad jen rozjezd byl pomalejší, ale jakmile jsem se do příběhu naplno vžila jsem se od něj nemohl odtrhnout.. Především po Cillianově návratu z války to opravdu stálo za to, on i Keira předvedli něco fantastického, ale to už se opakuji :) Jsem nadšená! ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

přiznávám, že jsem ze začátku trošku tápal, co to vlastně sleduji .. válečné love story? .. zamotaný a značně komplikovaný vztahový čtyřúhelník? … promiskuita a nerozhodnost obou hrdinek jde mimo mé chápání .. nejdříve ublížím tím nejhorším možným ženským způsobem tomu, který mne má rád takovou, jaká doopravdy jsem .. a vzápětí zjišťuji, že mám konečně jasno a miluji toho, komu jsem ublížila a ne toho, koho jsem před tím na sebe pustila ..? … ... ale jinak Keira opravdu skvělá ... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama