Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Britský režisér John Maybury (LÁSKA PROKLETÁ, SVĚRACÍ KAZAJKA) do svého nového snímku obsadil hereckou hvězdu Keiru Knightley, jejíž matka, Sharman MacDonald, je autorkou původní divadelní hry i scénáře. Příběh popisuje vztah známého waleského básníka Dylana Thomase (Matthew Rhys) se dvěma ženami - jeho maželkou Caitlin (Sienna Miller) a přítelkyní z dětství Verou Phillips (Keira Knightley), jejíž osud se však pojí s jiným mužem, Williamem Killickem (Cillian Murphy). Obě ženy jsou nespoutané, obě jsou okouzlující a obě po něm touží. Pro kterou z nich se rozhodne? (jjituska)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (132)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Pokání? Ale kdeže. Srovnávat The Edge of Love s Pokáním je hloupé. Tyto dva snímky mají společnou jen Keiru a období, ve kterém se odehrávají. Jinak nic. Silně podhodnocovaný snímek, který by si zasloužil o 10 % víc. Keira a Cillian hrají jako o život a oni dva mě uchvátili, spolu s krásnou krajinou Walesu a povedenou hudbou. Sienna Miller je skvělá a Matthew Rhys si na svého úhlavního nesympaťáka vystačil se dvěma pohledy. Film neztrácí tempo a nemám co mu vytknout. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Edge of Love je v podstate dost nudny film, ktory oproti takemu Atonement vlastne ani nema co ponuknut. Niektore obrazky su skutocne pekne, avsak vizualna prepiplanost na mna posobila az gycovym dojmom. Postavy, hoci aj maju svoje zivoty, su pre mna nezaujimave a jediny, kto ma ako tak co ponuknut je Matthew Rhys ako basnik Dylan. A Badalamentiho hudba je len malym a nezaujimavym mementom po jeho vybornej praci na A very long engagement. Suma sumarum, nic moc. 2,5/5* ()

Reklama

Tomco 

všechny recenze uživatele

Neskutočné sklamanie. Vlečúci sa príbeh, vlažný scenár, nepresvedčivé a nudné herecké výkony, uspávajúce dialógy, hrozné milostné scény, neuveriteľný vizuál.. Proste maximálne nezvládnutá záležitosť. Po prvých 30. minútach som bol nútený pretáčať - a to sa mi stane raz za rok. 30% - ani neviem za čo! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na hranici priemeru a dobrého filmu, na hranici straty času a jeho príjemného strávenia. Ak vidím výborný film, pamätám si ho aj po dvoch rokoch. Toľko uplynulo, čo som videl The edge of love a ani neviem, že som niečo videl. Ako jednohubka po nedelňajšom obede je to fajn, za návštevu kina, alebo požičanie (nehovoriac o kúpe) dvd tento film asi nestojí. Možno pre niektoré špeciálne romantické ženské duše. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Nevím, co pochválit dřív.. Dokonce ani nevím, koho pochválit dřív.. Keira Knightley byla nádherná a vynikající jako vždycky a Cillian Murphy se pomalu ale jistě stává mým velkým oblíbencem.. Je úžasný a hodně zvláštní :) Sienna Miller mě trošku překvapila, byla vážně fantastická.. Dále bych pochválila hudbu, příběh, ale především tu kameru!!! To byla nádhera! Ze všech záběrů by se daly udělat dokonale stylizované fotografie, opravdu pastva pro oči!!! Snad jen rozjezd byl pomalejší, ale jakmile jsem se do příběhu naplno vžila jsem se od něj nemohl odtrhnout.. Především po Cillianově návratu z války to opravdu stálo za to, on i Keira předvedli něco fantastického, ale to už se opakuji :) Jsem nadšená! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (7)

  • Název filmu je částečně ukazován na různých místech během celého filmu. Nejvíce je to vidět při Caitlinině aféře jako silueta na zácloně. (HappySmile)

Reklama

Reklama