Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Série 21 (2021) (série)


Zmatky nad Káthmándú (S21E04)

(epizoda)
  • Kanada Meltdown over Kathmandu (více)

Obsahy(1)

12. března 2018, let US-Bangla 211, letoun Bombardier Dash 8 Q400. Během problematického přiblížení k letišti v nepálském Káthmándú nemohli piloti letu US-Bangla 211 do poslední chvíle zahlédnout dráhu. Do věci se vložil vedoucí letového provozu, aby jim pomohl. Krátce poté však letadlo těsně minulo věž, po dosednutí vyjelo z dráhy a vzplanulo. Mnohonárodnostní tým vyšetřovatelů pátral po příčinách a brzy odhalil v kokpitu šokující vysvětlení. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příčina nehody byla : výlučně lidská chyba...! 😢😢😢 Jaj to byl zase masakr a hukot v pilotní kabině... Teda viděl jsem už hodně v tomto seriálu, ale toto je neuvěřitelné..! 🤔🤔🤔 ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlasím, že psychotesty by se měly provádět častěji. Především u chlapů, kterejm šéfuje ženská. Protože kdyby tak jako chlapy uměla ženská rozložit plast, bylo by po problému. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem, čo užívateľa DanJ rozčertilo natoľko, že tejto časti dal odpad, asi neznáša Nepál. V každom prípade ide o kvalitný diel, ktorý opäť dokazuje, že psychotesty treba robiť pravidelne a asi vo všetkých funkciách. Hlavne tam, kde je zodpovednosť za ľudí, začať by sme mohli kľudne aj politikmi. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama