Reklama

Reklama

VOD (1)

Největší příznivci slavné ságy se vydávají na velkolepou vesmírnou misi. Píše se rok 1998 a blíží se premiéra filmu Star Wars: Episoda I. Pro partičku fanoušků Hvězdných válek je ale tahle první epizoda víc než jen film. Je to cesta, po níž se ubírají jejich osudy, je to jejich vzor, sen i životní náplň. Ještě před plánovanou premiérou však jeden z nich zjistí, že je těžce nemocný a s největší pravděpodobností se slavnostního uvedení nemusí ani dožít. A tak nezbývá než se sebrat a vydat se na dlouhou cestu na Skywalker Ranch. Podaří se jim přemluvit George Lucase k soukromé projekci ještě před oficiálním datem premiéry? V americké dobrodružné komedii hrají Sam Huntington, Chris Marquette, Dan Fogler, Jay Baruchel ad. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Mishka01

Mishka01 (hodnocení, recenze)

"Můj společensky retardovaný přítel..." ...ještě těch mám slzy v očích za tuhle hlášku :-D

Němi

Němi (hodnocení, recenze)

Jakoze film ocividne, hrde, naprosto stojici na posedlosti SW a nekoho prekvapi jako hlavni tema posedlost SW? No kurva, myslenkove pochody nekterych jedincu me nikdy neprestanou udivovat.

Xspy

Xspy (hodnocení, recenze)

Hahaha Startrek , Hahaha Starwars .... hehehe umírající kamarád . WTF ? O čem to má k čertu být ? To je ten film opravdu tak hloupý jak se tváří ?

HAL

HAL (hodnocení, recenze)

Hmm, docela paradoxní je že ačkoli se u tohohle s chutí směju mlácení retardovaných Trekkies, tak v diskuzích o novém Star Treku jsem právě já za toho staromilného trekkieho... a to jsem přitom ani nic z nejstarší serie neviděl :D

Kryton

Kryton (hodnocení, recenze)

Parada - kromě konce to pro mě byla supr jízda a párkrát jsem si připomněl jak jsem se cítil než vyšla nová trilogie a nějaké ty "bitky" s trekem :D

-Marc-

-Marc- (hodnocení, recenze)

Jillen - No nevím myslím si že na FF to nebude... bohužel :-( ale na FFS(ted si nejsem jistej jestliho zrušili nebo ne) bude promítání určitě. :-)

Jillen

Jillen (hodnocení, recenze)

Teď mě napadá úplně šílenej scénář...pokud se nebude konat předpremiéra pro fanoušky, tak vážně netuším jak chtějí zařídit projekci, když v termínu české premiéry je v Chotěboři FF, leda, že by fandovská projekce byla tam, ale to by myslim bylo problematický zařídit...

hunty

hunty (hodnocení, recenze)

jojo ty klonovy valky me k tomu prave primely, ty filmy se mi tu valely uz hodne dlouho

-Marc-

-Marc- (hodnocení, recenze)

hunty- Tak to jsme dělali stejnou věc :-D já měl nedávno "každý večer se STAR WARS" :-D a měl jsem tam vložený i klonový války (ty kreslený) a vážně super. :-))

hunty

hunty (hodnocení, recenze)

nedavno sem si dal vsechny star wars a porad nemam dost. tesim se : )

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Zajímavé a atraktivní propriety nejsou všechno. Snad si to uvědomili i tvůrci.

GodKnows

GodKnows (hodnocení, recenze)

vyzera to viac nez dobre..................aj obsadenie sa mi celkom pozdava......kua jak ja sa tesim..........

Jillen

Jillen (hodnocení, recenze)

Trailer SUPER a premiéra? BOŽEEE, SÍLA JE STÁLE S NÁMI! 10 dní před narozkama opět se světelným mečem v ruce do kina, YEAH! =)))

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

KooNY: Poster je fajn, ale tých, ktorých poteší ten "dátum" na ňom asi nepoteší správa, že plánovaná premiéra - 26.11. - sa znovu (koľkýkrát už?) presunula, a to na 6.2.2009 :(

EDIT: PREMIÉRA V ČR! Síce až o veeeeeľmi dlhú dobu, ale aj tak som úplne natešený. O film leta je postarané, Transformeri môžu ísť do šrotu

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

mandes: V rámci veľmi bohatej histórie natáčania Fanboys prebehli aj rôzne prepisy scenára a pretáčanie scén a dodnes nie je jasné, či sa finálna verzia filmu (ak vôbec nejaká bude) dočká pôvodnej zápletky s chorým kamarátom alebo či sa partia SW fanúšikov rozhodne ukradnúť TPM len z nedočkavosti. Weinsteinovci chceli druhú verziu, fanúšikovia prvú, ale čo to nakoniec bude je vo hviezdach..

Ichabod

Ichabod (hodnocení, recenze)

Musime tomu vic verit, ze to jednou vyjde.... Jsme Fanboys, je to i o nas!!! :-))

JohnRambo

JohnRambo (hodnocení, recenze)

Vyzerá to biedne. Bohvie či nezabudli na natáčanie. Už aby si spomenuli.

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

Dufam že to bude viac dráma než komédia. Zápletka z chorým kamarátom čo sa nemusí dožiť premiéri ma dosť zaujala.

pivo

pivo (hodnocení, recenze)

Hádam sa dockáme, aj ked ako vidím, tak o dost neskor, lebo v Amerike má premiéru 18.1.2008. Hádam to bude stát za to cakanie.

-ELFKA-

-ELFKA- (hodnocení, recenze)

Zacinam mat pocit, ze sa Fanboys ani nedockame.. Ale trpezlivost ruze prinasa tak dufam ze to bude stat za to a dame Trekkies na frak ;-))

Ichabod

Ichabod (hodnocení, recenze)

To to trvá! Ten film je dávno natočený (pochybuju že od traileru trva jeste rok a pul nejaka postprodukce. Leda by se meli Fanboys potkat F2F s Darth Vaderem ve Hvezde smrti :)

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Reklama

Reklama