Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Komedie o potěšení a ohrožení spjatým s blažeností. Rozumný investiční bankéř Richard Cooper (Chris Rock) má vše: skvělou karieru, zbožňující ženu, a dvě krásné děti. Má jediný problém - je znuděný. Richardovy příležitostné myšlenky o dalších ženách se zdají dost neškodné, dokud nepotká volnou, duchaplnou Nikky (Kerry Washington), úžasnou sexy kamarádku z minulosti. Objeví se ve dveřích jeho kanceláře a začne s ním hrát hru na kočku a myš, hru která mu vrátí úsměv, ale také otestuje jeho manželství. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Zoltarr 

všechny recenze uživatele

Překvapeni v podobě že sem čekal jako každý komedii ale kupodivu film se začal směrovat jinam. Každopádně mě film po celou dobu udržel u sebe. Samozřejmě že na tom měla velký podíl Kerry Washington, která byla ve filmu děsně sexy! Ale především ten příběh, který má opravdu hodnotnou ideu ( Nestěžujte si na to, co nemáte... Važte si toho, co máte ) a to bylo vyvrcholení překvapení a tím pádem zjištění, že Chris Rock umí. Je vidět, že nechtěl svůj debut nechat jen na vlně forků a skečů a rozhodně ukázal že je v něm daleko více než nekorunovany král komede. genetique dobrý komentář. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Prekvapenie? Určite! Neviem do akej miery tento film predstavuje autentické skúsenosti zo života Chrisa Rocka, ale keďže filmové quadruple (réžia, scenár, hlavná úloha, produkcia) nevidíme tak často, môžem si dovoliť tvrdiť, že do značnej miery tam nejaký náznak vlastných zážitkov bude. Každopádne Chris sa nenechal zahanbiť a za kamerou odviedol taký istý kus práce ako pred ňou a po tomto filme určite trošku dozrel, hlavne herecky. Nevravím, že to bol nejaký extra výkon, každopádne potešil a skvalitnil podstatu jednoduchého a primitívneho príbehu. Príbeh zo začiatku vyzerá ako klasický plytký pokus o nezáväznú komédiu, keď však zmení smer a občas nakukne do romantického, či dramatického kontextu, tak sa z neho vykľuje pomerne potešujúci a stráviteľný počin. 65%. ()

Reklama

alonsanfan odpad!

všechny recenze uživatele

Doufám, že největší katastrofou, která mě v roce 2011 a to hned v jeho úvodních hodinách postihla byl právě ten příšerný opus. Také doufám, že byl zároveň tou nejhorší sračkou, na níž mé zraky letos spočinuly. Amen. Jediným přínosem a to ve velkých uvozovkách a zároveň překvapení, již bez uvozovek, byl úplný závěr filmu. Vězte, že pokud máte problémy v manželství a nespíte spolu, potom si o tom stačí muzikálově zazpívat, pak se na sebe vrhnout a vše je vyřešené. No prostě klasický happy end jako ze života. Když tak o tom přemýšlím, opravdu nevím, jakou ze špatných stránek filmu vyzdvihnout dříve. Prkenného, trapného, ksychtícího se a vrcholně nesympatického Chrise Rocka, slaboduchý příběh i scénář omílající už mnohosetkrát omleté téma trojúhelníku - znudění dobrák manžel bez sexu, nijaká manželka s dětmi a nabízivší se sexy kamarádka nebo naprosto idiotské chování hlavního hrdiny, který nepochopitelně a asi jen proto, že je takový dobrák nebo blbec dává dobrovolně a rád v šanc svou kariéru, pověst, manželství i rodinu. Mihnutí se Steva Buscemiho opravdu nepochopím. Odporná pachuť tohoto díla ve mě ulpěla na dlouho. Zběžným mrknutím do csfd zjišťuji, co je hlavním problémem filmu a je to právě Chris Rock, který se ujal jak scénáře, režie i hlavní role :c). ()

APLSMLS 

všechny recenze uživatele

Nízký procenta tu hodně nesedí! Po letech jsem si nedávno film zopakoval a pořád funguje - žádný zázrak, ale kvalitní průměr. Chris Rock jako chlap s dobrou prací a spořádanou rodinou, kterého doběhne krize středního věku a tak začne pálit za neskutečně hot Kerry Washington, která si s ním hraje jako kočka s myší a přinese do jeho řádu všechen chaos, o kterej nestál. Jen po letech víme, že navzdory agitce tohohle filmu se v reálu neudržel a jeho nevěry rozvod přinesly. Útěchou budiž následný povedený stand-up speciál Tambourine. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"S každou svobodnou kočkou, kterou zahlídnu, plánuju vztah." Sex k manželství patří a koho bolí hlava, ten si koleduje o parohy. V tomto případě je odmítaným tvorem chlap. No chlap, spíš bankéř. A jelikož se mu s plnými koulemi špatně přemýšlí, tak mu lehce haraší, což je z počátku celkem zábavné, ale s přibývajícím časem spíše otravné. Nicméně jeho sebeshazující postřehy byly vynikající a jsou jediným důvodem, proč si tuto černošskou romantiku vybrat v televizní konkurenci našlapané reklamou, estrádami a předvolebními průzkumy. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Heslo filmu "V manželství tě nikdo neuslyší křičet" je hříčkou s heslem filmu Vetřelec, které zní "Ve vesmíru tě nikdo neuslyší křičet". (HappySmile)

Reklama

Reklama