Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Komedie o potěšení a ohrožení spjatým s blažeností. Rozumný investiční bankéř Richard Cooper (Chris Rock) má vše: skvělou karieru, zbožňující ženu, a dvě krásné děti. Má jediný problém - je znuděný. Richardovy příležitostné myšlenky o dalších ženách se zdají dost neškodné, dokud nepotká volnou, duchaplnou Nikky (Kerry Washington), úžasnou sexy kamarádku z minulosti. Objeví se ve dveřích jeho kanceláře a začne s ním hrát hru na kočku a myš, hru která mu vrátí úsměv, ale také otestuje jeho manželství. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

swoulen 

všechny recenze uživatele

Zpívající manželský pár na konci mi drásal uši a ještě v dabingovém podání jsem měla co dělat, abych nešla vyprázdnit obsah žaludku. Tahle kulturní vložka srazila celkový dojem z už tak plytkého filmu na bod mrazu. Pochybuju,že originální znění by to nějak zachránilo. Takže výsledená 1 hvězdička. A ta druhá za Foo Fighters.... ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem myslel, že to bude normální seriózní komedie (a asi i trochu nudná), ale brzy jsem zjistil, že jsem se spletl. frustrovaný Chris Rock je svou manželkou terorizován neposkytováním sexu a v důsledku toho se chová tak jak se chová - dost divně. A jak naschvál se po letech objeví jeho kámoška - nádherná Nikky....Teda bavil jsem se po většinu filmu dost (hlavně Rockovo uvažování o tom, jak by se choval, kdyby byl znovu svobodný, to je bomba), to věčné přemítání obou hlavních hrdinů (Rock a Nikky),o tom kdo chce koho šukat a proč nešukaj a pod.. je srandovní, ale na druhou stranu je vyváženo scénami, které jsou zase úplně o hovně. A to zpívané finále, to je vrchol debility. Takže nenáročná, ale nevyvážená komedie. ()

Reklama

MareT. 

všechny recenze uživatele

Komedie, která je vlastně celá o sexu, je místy až trapně nereálná a to díky divnému chování hlavních postav. Žádný náznak žánru, kterých je v tomto filmu hodně, není dotáhnutý ani do poloviny, což znamená, že z filmu dělá polotovar, který je zakončený nechutným hudebním číslem, který jakoby vypadl z jiného filmu! ()

alonsanfan odpad!

všechny recenze uživatele

Doufám, že největší katastrofou, která mě v roce 2011 a to hned v jeho úvodních hodinách postihla byl právě ten příšerný opus. Také doufám, že byl zároveň tou nejhorší sračkou, na níž mé zraky letos spočinuly. Amen. Jediným přínosem a to ve velkých uvozovkách a zároveň překvapení, již bez uvozovek, byl úplný závěr filmu. Vězte, že pokud máte problémy v manželství a nespíte spolu, potom si o tom stačí muzikálově zazpívat, pak se na sebe vrhnout a vše je vyřešené. No prostě klasický happy end jako ze života. Když tak o tom přemýšlím, opravdu nevím, jakou ze špatných stránek filmu vyzdvihnout dříve. Prkenného, trapného, ksychtícího se a vrcholně nesympatického Chrise Rocka, slaboduchý příběh i scénář omílající už mnohosetkrát omleté téma trojúhelníku - znudění dobrák manžel bez sexu, nijaká manželka s dětmi a nabízivší se sexy kamarádka nebo naprosto idiotské chování hlavního hrdiny, který nepochopitelně a asi jen proto, že je takový dobrák nebo blbec dává dobrovolně a rád v šanc svou kariéru, pověst, manželství i rodinu. Mihnutí se Steva Buscemiho opravdu nepochopím. Odporná pachuť tohoto díla ve mě ulpěla na dlouho. Zběžným mrknutím do csfd zjišťuji, co je hlavním problémem filmu a je to právě Chris Rock, který se ujal jak scénáře, režie i hlavní role :c). ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mě tenhle film moc bavil. Každičkou minuktu filmu, krom poslední trapnější scénky s manželkou, zpěvem do toho (což mi totálně zkazilo celkově skvělý pocit z filmu) a náhlé se usmíření.... To většinou u romantických komedíí je zvykem, ale tady mi to přišlo necitlivé a náhlé (odfláknuté) ... A jak už jsem říkal, ten zpěv do toho, (když se v celém filmu ani jednou nezpívalo) mi přišel trapný a pro mě absolutně nehodící se v dané chvíli.... Jinak ale super komedie a já dám i přes nízké hodnocení 4 hvězdy. Bavilo mě to tak, cítím to tak, tak proč budu dávat alibisticky hvězdy 3, když to tak u mě prostě není... Leč přiznávám, že celkovou kvalitou to na víc jak 3 hvězdy asi nemá... Pro mě, ale spokojenost :-) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Heslo filmu "V manželství tě nikdo neuslyší křičet" je hříčkou s heslem filmu Vetřelec, které zní "Ve vesmíru tě nikdo neuslyší křičet". (HappySmile)

Reklama

Reklama