Reklama

Reklama

Psanec

Trailer

Obsahy(1)

Londýn současnosti. Plný násilí, krutosti a zločinu. Do takového prostředí se vrací veterán z Iráku Danny Bryant (Sean Bean), kterým společnost opovrhuje. Když nevinné neochrání policie, pokusí se vzít věci do vlastních rukou... (Sonnik)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Novodobá anglická kinematografia ma nijak zvlášť neoslovuje. Musím však priznať, že občas sa vyskytne nejaký titul, ktorý ma dokáže zaujať a vo výnimočnom prípade i nadchnúť. V roku 2004 sa to podarilo snímku "Football Factory" z prostredia futbalových hooligans. To bola fakt sila. Zaradil som si ho dokonca medzi moje obľúbené filmy. Režíroval ho Nick Love a hlavnú úlohu v ňom stvárnil charizmatický Danny Dyer. O rok neskôr si títo dvaja páni zopakovali spoluprácu pri produkcii snímku "Biznis" (The Bussiness). Bola to svižná gangsterka, ktorej som pridelil štyri hviezdičky. V roku 2007 sa znova spolčili na natáčaní akčného krimi filmu "Vyhnanec" (Outlaw). Tešil som sa na ďalšiu parádnu anglickú jazdu zohratého dua. Avšak v tomto snímku Nick Love zveril hlavnú úlohu Seanovi Beanovi. Možno, že aj preto to už nemá takú tú znepokojivo pohodovú charizmu, ako tomu bolo v predchádzajúcich snímkoch, kde hral prím Danny Dyer. *** ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Ta neutěšená násilná atmosféra je tu vykreslená opravdu dobře. K tomu vcelku dobré herecké výkony (Bean, Dyer, James) a dobrá akční kriminálka (osobně bych spíš řekl thriller) je na světě. Outlaw je film o gangsterech, kteří to vlastně myslí dobře. Nedělá hrdiny z "opravdických zločinců". A v tom je pro mě jeho kouzlo. 7/10. ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Je tady vidět obrovská snaha natočit skvělej film, ale nepovedlose to tak, jak nejspíš chtěli. Sean Bean se drží svýho hereckýho standardu, ani dobrej a ani špatnej. Kamera místy zbytečně moc roztřesená, což ubírá na dojmu z filmu. Hudba skvěle vykresluje celkovou atmosféru, ikdyž pří první bitce je hrozná. Zkrátka jedna věc shazuje a zároveň přebíjí druhou, ale jinak je to celkem dobrá průměrná podívaná. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Divný film. Veľmi. Taký, že od začiatku neviete že čo, potom si aj myslíte, že čo ale keďže začiatok bol taký aký bol, aj tak vlastne neviete a potom to už len plynie, občas bitka, občas násilie, niekedy aj vražda, stále však úplne neviete, že čo A to ma na tom ubíjalo asi najviac. Od Lásky som čakal viac. Slabučké 2 z 5 ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

filmy nicka lova mam rad. je v nom spina, nasilie a tvrde dialogy. tieto zlozky su realne zakomponovane a nastastie nevyznievaju fadne. nick love toci tvrde britske akcnaky, kt. maju gule a vybornych hercov, avsak nieco sa stalo...napriek dobremu hereckemu obsadeniu, snimok akosi nefunguje vdaka reziserovi. dej je rozharany, raz je dane rychle tempo a hned nato je spomalene nepochopitelnymi a nevhodnymi scenami. no napriek tomu je tento snimok pozeratelny, aj ked je to zatial najslabsi clanok filmografie nicka lova...65% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Nick Love napísal scenár na základe krátkych príbehov uverejnených v rôznych britských periodikách. Príbeh je síce vymyslený, ale mnoho z vykreslených udalostí je založených na skutočnosti. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama