Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Je to přesně tak, jak říkal slasher - není to bůhví co, smíchy neumřete, ale nudit se určitě taky nebudete. Mě bavily nejvíc odkazy. Byly jich tam mraky, hlavně na nejrůznější horory (ten úplnej začátek, byla parodie na začátek starýho Frankensteina, pak se tam taky objeví Frankensteinova nevěsta, Fantom opery s beďarama, Jack Nicholson se sekerou, Michael Myers, Vetřelec, nějaký ty vlkodlaci atd.). Sem tam se objevila nějaká skvělá hláška. Uzemnila mě Suzzi X: "Druhý vzestup Třetí říše je vlastně první vzestup Čtvrtý říše". Osobně toho Superbeasta samotnýho jsem moc nemusel, klidně bych se bez něj obešel. Suzzi X. byla celkem roztomilá postavička, navíc skvěle namluvená, a utáhla by to sama. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jak co. Něco je geniální, něco zase nic moc, něco je naopak strašně trapné, většina humoru je taková dost pubertální... Dost podobně jsem to měl i u písniček, z čehož některé se mi líbily úplně, jiné jen trefným textem a další mi zase přišly spíš trapné. Prostě takový rozporuplný průměr, který sice ukáže hromadu krve, koz a zadků, úchyláren, potvor a šílený děj, ale pořádný cit pro absurdní humor mi tam jaksi chybí. A vlastně i víc nápadů. Rád jsem to viděl, špatné to určitě nebylo, ale že bych z toho byl nadšený... 3* ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

ZOMBIEho zvrátené fantázie sú týmto počinom zvečnené aj v žánri animovaného filmu a treba podotknúť, že nepoznajú nijaké medze. ROB evidentne našiel inšpiráciu v raných dielach RALPHa BAKSHIho a dal si záležať aj na postmoderných hrách s formou a obsahom. Nemám animáky príliš v láske, ale tento som akceptoval. Deti (minimálne) pod 15 rokov by to ale sledovať nemali. (25.9.2009) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A cenu za nejvulgárnější snímek ne roku, nýbrž celého posledního desetiletí, vyhrává... správně, Rob Zombie! Hodně ujetá kreslená zábava plná hororových postav, nácků a písniček, ale v první řadě tu jde hlavně o kozy, zadky a ptáky. Herci, co namluvili všechny prapodivné postavy, se jistě bavili, některé hlášky stojí za to, ale přišlo mi, že na tu pilu se tlačilo až zbytečně moc. Chybělo málo a bylo by to dokonalý. Kdo ale má rád například seriál Ugly Americans, tomu to jistě padne. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Zombieho klasický eintopf nahotinek, krve, střívek, prdění a plytkých odkazů na americkou popkulturu. Mám rád divoké směsice a absurdní humor, Rob se opravdu snaží, ale - jak říká polské přísloví - "z prázdného nenaliješ". Takže zůstávaji "kdyby" ... Kdyby Rob uměl psát roztomilé pitomé parodické písničky jako Flight of the Conchords, kdyby byl bystrý jako Eddie Izzard, kdyby byl sečtělý jako Pythoni ... Naštěstí je to vcelku krátké a většinu času se koukáte na prsíčka, takže to jde. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Sheri Moon Zombie, která dabuje postavu Susie X, je režisérovou manželkou a můžeme ji spatřit v nejen v dalších Zombieho režisérských počinech, ale i v klipech jeho kapely. (Mefistofelle)
  • V úvodní scéně s castingem nosí El Superbeasto (Tom Papa) jako režisér monokl, což je odkaz na slavného rakouského a později i amerického režiséra Fritze Langa. (Petsuchos)
  • Jméno hlavní postavy El Superbeasta je odkazem na jeden z nejúspěšnějších songů Roba Zombieho s názvem „Superbeast“. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama