Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Famózní role famózní herečky Brittany Murphy. Upřímně mám strašně ráda tenhle žánr a pojetí příběhu. Britalntní výkony a vtipné monology hlavních i vedlejších postav - mimo jiné mě pobavila scéna jak Tellulah čte svoji báseň :-D. Nejvíc si cením odkazu na Breakfast at Tiffany´s ,který scénáristé zanechali, protože po zhlédnutí tohoto filmu jsem se konečně donutila se na něj podívat a nelitovala jsem :-). Považuji tento film za asi nejlepší roli Brittany. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

So good! :) Člověk by si řekl, že jeden z mnoha mnoha dalších romantických komedií, které končí předvídatelně a neurazí ani nenadchnou. Ovšem tohle je jinej level, velmi vtipné, svižné, trapné scénky, chování Britanny Murphy... no prostě je tady totálně boží! :) Film jako celek je moc milý a roztomilý kousek, kterých by mělo určitě být víc! Britanny je asi nějaká neteř Audrey Hepburn ne? :D Co mě mrzí na tomhle film ale nejvíc, je že svět ztratil takovej talent jako je ona. ()

Reklama

 

všechny recenze uživatele

Je to romantická oddechovka, tak jsme si ji s tetou daly po úmorném dni. A řezaly jsme se od začátku do konce. Jiné to bylo v tom, že se děj netáhl a ačkoli to bylo předvídatelné, stejně jsme se bavily od začátku do konce a vůbec nám to nepřišlo dlouhé. Původně stáhnuto kvůli GP, která tam měla opravdu zásadní roli, neuvěřitelné! ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Ano, jak příhodný název! Takovou pohromu jsem dlouho neviděla. Láska -gayové a hetero, to vše zamícháno mezi londýnskou cool smetánku, která snědla všechnu moudrost od začátku do konce a vypadávají z ní užvaněné rádoby intelektuální kecy, mírně nadnesené praštěností hlavní hrdinky Brittany Murphy, která je asistentkou editorky Vogue. Další pohroma, pokud pominu děj, byly rádoby módní kreace prakticky všech žen, třeba -společenské šaty a kecky...jak říkám...pohroma opět přišla z Anglie:-) ()

katchi 

všechny recenze uživatele

Vtipné, dobře to odsýpalo, chvilkově originální, elegantní a kouzelné. Ve škatulce "romantická komedie" to byl jeden z nejzdařilejších filmů co jsem kdy viděla. Brittany Murphy hrála skvěle a navíc ji to neskutečně slušelo. Santiago Cabrera byl úchvatný. Občas mi to sice kapku přišlo, že gayové to maj v životě lehčí a všude je plno gayů..pomalu víc jak heteráků, nicméně ani toto filmu neuškodilo:) Doporučuji všem, kteří se občas rádi zasmějou a mají rádi romantiku:) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama