Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Teda hned jako první musím zase upozornit na uvedené herecké obsazení. Gwyneth Paltrow a Orlanda Blooma se tam objeví jen na chviličku, tak kdo by se na ně těšil, bude dost zklamán. Jinak je to ale celkem fajnová vztahová komedie. Často mi to připadalo jak nějaká epizoda z trochu snobstějších Přátel. Vtip se ale občas také dostavil, ikdyž na tom neměli takřka žádný podíl herci jako spíše vzniklé situace. Být ta komedie zaměřená trochu víc na ten snobismus, a pár lepších vtipů tím směrem, mohla být určitě lepší. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná, která ale doplácí na dvě věci. Za prvé mě neskutečně štvala Catherine Tate v roli přítelkyně hlavní hrdinky, to je opravdu koncentrovaná trapnost. Druhá věc je fakt, že prvních 30 minut je to opravdu nuda, která mě donutila zauvažovat o tom, že to vypnu. Ještě, že jsem to neudělal, protože po pomalém rozjezdu se Láska a jiné pohromy promění v opravdu zábavnou podívanou (aspoň v rámci žánru). Ani ta otravná Tate mi už tak nevadila (dílem to bylo i díky tomu, že se v druhé polovině filmu prakticky nevyskytuje). Veliká škoda té počáteční rozvleklosti, nebýt jí, mohlo být i o hvězdičku vyšší hodnocení. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Pěkná, svižná, romantická komedie, která "jen" dobře pobaví. Pohodovka, která neuráží, je vtipná a má kouzlo. Nepronášejí se tady hlubokomyslné pravdy, ale o to více má vtipu. Jednoduchý děj o lásce a spoustě nedorozumění nepřináší nic převratného, co by tu ještě nebylo. Naopak všechno už tu bylo. Přesto se mi tento film moc líbil a případné repríze se rozhodně nebudu bránit. Nápad na závěr s Gwyneth Paltrow a Orlandem Bloomem byl výborný!!! ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Tohle je skvěle střelená romantická komedie :) Hlavní hrdinka Jacks v podání Brittany Murphy (RIP) je občas na facku, ale je roztomilá, a ať se mi snaží scénáristi namluvit, co chtějí, Paolo prostě jako gay vypadá :D Líbí se mi, že si tam pořád dělají legraci z toho, že tohle a tohle by se stalo jinak, kdyby to bylo ve filmu. Líbí se mi, jak zparodovali konec, ať žije americký romantický film. Ještě že jsem od začátku nevěděla, že tam Orlando bude mít jen takový štěk. Poprvý jsem si to totiž pustila kvůli němu a naštěstí mě film tak zaujal, že jsem na něj zapomněla, ale na konci jsem uvědomila, že jsem ho tam vlastně předtím vůbec nezahlédla. All in all, jednu * dávám asi za skvělé prostředí Londýna, ale líbilo se mi to :) ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Brittany to tady moc sluší. Hlavně mnohem víc než ve filmech kde má blond vlásky. Film mě příjemně překvapil. Žádné zbytečné scény. Jen mě trošku mrzí závěr. Úplné vynechání hledání Paola v Buenos Aires. Jinak s tou Gwyneth a Orlandem je to docela legrace - mi to připomíná Seagala v Boeingu 747 v ohrožení. Alespoň délkou hraní. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama