Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době můžu napsat, že film zachránil konec. Byl to skutečně prozíravý a vtipný nápad, nechat finální scénu Gwyneth s Orlandem. Ti se tak vlastně na natáčení přijeli jen vykousnout za prachy. Proč že já to nejsem hercem? Ale jinak to tedy byla slátanina všeho, co vyzvracíte na téma ´romantická homosexuální komedie´ během pěti minut. Zdejšímu hodnocení příliš nerozumím. Asi je tu hodně homosexuálů... ()

bubun 

všechny recenze uživatele

I ta hodina a půl je na tenhle film příliš. Celé se to nese v úporné snaze o lehkost vtipu, ale zbývá bohužel pouze ta úpornost. Dialogy jsou našroubované, nepřirozené (stejně jako některé postavy, viz. ta hrůzná ženština, kterou hraje Catherine Tate) a zápletka velmi předvídatelná. Jedna hvězdička za zaznění části skladby Macho Man od Village People a vizuální doprovod. Poznámka: při sekvencích typu tančení tanga mám chuť vždy někam zalézt a nehlásit se k lidskému plemeni. Bohužel jsou podobné fraškovitě muzikálové vsuvky dost často součástí filmů - a nemusí jít zrovna o romantické filmy, komedie, nebo "romantické komedie". ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Famózní role famózní herečky Brittany Murphy. Upřímně mám strašně ráda tenhle žánr a pojetí příběhu. Britalntní výkony a vtipné monology hlavních i vedlejších postav - mimo jiné mě pobavila scéna jak Tellulah čte svoji báseň :-D. Nejvíc si cením odkazu na Breakfast at Tiffany´s ,který scénáristé zanechali, protože po zhlédnutí tohoto filmu jsem se konečně donutila se na něj podívat a nelitovala jsem :-). Považuji tento film za asi nejlepší roli Brittany. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadá jako romantická komedie pro sekretářky z nadnárodních společností, včetně nesympatických postav a přemíry homosexuálních žertů. Druhá polovina je trochu lepší, zejména díky Matthew Rhysovi, který udrží film v civilním duchu a jistému sympatickému nadhledu. Přesto mě tahle romantika minula, a po hříchu, ani Britanny Murphy není zrovna můj typ.. ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Romantika a já nejdou dohromady, i přesto jsem u filmu vydržel a příjemně mne překvapil. Především přenádherná Brittany Murphy. Ovšem humor zde překvapivě fungoval dobře a i přesto, že to chvílema je až přitažené za pačesy a pokud nejste zrovna šťastně ženatí/vdaní, tak vás to začne až mučit. Pro mě příjemný film pro středeční odpoledne. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno