Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

nash. 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení v podobě netypické romantické komedie, která vtipně těží z klasických žánrových prvků a často si z nich s úsměvnou nadsázkou utahuje. Svižné a chytré dialogy, které mají daleko k jednoduché legraci pro puberťáky, humorných situací je tolik, že vlastně přechází jedna do druhé a homosexuálové vzácně vypadající jako lidé a nikoli jako karikatury své orientace, to vše okořeněno spoustou odkazů a narážek na slavné filmové romantické pecky a odsýpající ve vlnách typicky britského, suchou ironií nabitého, humoru. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Teda hned jako první musím zase upozornit na uvedené herecké obsazení. Gwyneth Paltrow a Orlanda Blooma se tam objeví jen na chviličku, tak kdo by se na ně těšil, bude dost zklamán. Jinak je to ale celkem fajnová vztahová komedie. Často mi to připadalo jak nějaká epizoda z trochu snobstějších Přátel. Vtip se ale občas také dostavil, ikdyž na tom neměli takřka žádný podíl herci jako spíše vzniklé situace. Být ta komedie zaměřená trochu víc na ten snobismus, a pár lepších vtipů tím směrem, mohla být určitě lepší. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné překvapení. Romantická komedie, která si utahuje ze žánru i ze sebe samé, homosexuálové nejsou jen uječené postavičky v růžovém, Brittany Murphy je k sežraní a cameo Orlanda Blooma a Gwyneth Paltrow stojí za to. Nic revolučního, ale štiplavý humor a příjemné obsazení stačí, abych si film užil. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Ano, jak příhodný název! Takovou pohromu jsem dlouho neviděla. Láska -gayové a hetero, to vše zamícháno mezi londýnskou cool smetánku, která snědla všechnu moudrost od začátku do konce a vypadávají z ní užvaněné rádoby intelektuální kecy, mírně nadnesené praštěností hlavní hrdinky Brittany Murphy, která je asistentkou editorky Vogue. Další pohroma, pokud pominu děj, byly rádoby módní kreace prakticky všech žen, třeba -společenské šaty a kecky...jak říkám...pohroma opět přišla z Anglie:-) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na neblonďatou, vykulenou Brittany Murphy tu a tam naskočí husí kůže při pocitu, jaká je téhle mladé herečky škoda!! Jinak tu máme celkem neškodnou žánrovku, v níž všechno funguje víceméně tak, jak divák chce a hlavně očekává. Vybavit si nějaké konkrétní scény (vyjma těch, kdy se hlavní hrdinka předvádí v prádle i bez něj) bude za nějakou dobu asi hodně obtížné, nicméně tvůrci předkládají romantiku místy docela šikovně, takže ta půl druhá hodinka uběhne relativně příjemně!! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama