Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +humor -nějak jsem si té Gwyneth a Orlanda nevšiml, opravdu tam hrajou?/// Tak já nevím. Na tenhle film jsem se aji tešil, jeho hodnocení není špatné, jenže já měl chuť to po 20ti minutách vypnout. Naprosto mě to nebavilo. Postavám jsem nerozuměl. Byl jsem celkem otráven a znuděn. A tenhle stav trval zhruba do poloviny filmu. Potom už jsem tomu přišel na chuť a začalo mě to i bavit a docela aji chápu co je na tom film tak hezkého. Přesto mám smíšené pocity a vidím to na slabé tři./// Celkem 53%/// ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení v podobě netypické romantické komedie, která vtipně těží z klasických žánrových prvků a často si z nich s úsměvnou nadsázkou utahuje. Svižné a chytré dialogy, které mají daleko k jednoduché legraci pro puberťáky, humorných situací je tolik, že vlastně přechází jedna do druhé a homosexuálové vzácně vypadající jako lidé a nikoli jako karikatury své orientace, to vše okořeněno spoustou odkazů a narážek na slavné filmové romantické pecky a odsýpající ve vlnách typicky britského, suchou ironií nabitého, humoru. ()

Reklama

Sammya 

všechny recenze uživatele

Tohle je skvěle střelená romantická komedie :) Hlavní hrdinka Jacks v podání Brittany Murphy (RIP) je občas na facku, ale je roztomilá, a ať se mi snaží scénáristi namluvit, co chtějí, Paolo prostě jako gay vypadá :D Líbí se mi, že si tam pořád dělají legraci z toho, že tohle a tohle by se stalo jinak, kdyby to bylo ve filmu. Líbí se mi, jak zparodovali konec, ať žije americký romantický film. Ještě že jsem od začátku nevěděla, že tam Orlando bude mít jen takový štěk. Poprvý jsem si to totiž pustila kvůli němu a naštěstí mě film tak zaujal, že jsem na něj zapomněla, ale na konci jsem uvědomila, že jsem ho tam vlastně předtím vůbec nezahlédla. All in all, jednu * dávám asi za skvělé prostředí Londýna, ale líbilo se mi to :) ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná, která ale doplácí na dvě věci. Za prvé mě neskutečně štvala Catherine Tate v roli přítelkyně hlavní hrdinky, to je opravdu koncentrovaná trapnost. Druhá věc je fakt, že prvních 30 minut je to opravdu nuda, která mě donutila zauvažovat o tom, že to vypnu. Ještě, že jsem to neudělal, protože po pomalém rozjezdu se Láska a jiné pohromy promění v opravdu zábavnou podívanou (aspoň v rámci žánru). Ani ta otravná Tate mi už tak nevadila (dílem to bylo i díky tomu, že se v druhé polovině filmu prakticky nevyskytuje). Veliká škoda té počáteční rozvleklosti, nebýt jí, mohlo být i o hvězdičku vyšší hodnocení. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Dominantní pocit po shlédnutí - promarněná šance na dobrý film. Místy hodně vtipné dialogy slátané dohromady scénáristovou hrubou nití v rozpačitý a nepřesvědčivý celek. Přemíra gay postav oslabila zábavný efekt konfrontace gay x hetero. Brittany je bezesporu půvabná, o tom žádná, ale jako nenápaditě napsaná Emily mě rozhodně neokouzlila. Daleko víc mě pobavila Catherine Tate v roli pošahané Tallulah, která snad jediná naplnila moji představu břitkého anglického humoru. 60% (s přimhouřením oka). Zajímavý komentář: Cushing ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno