Reklama

Reklama

Epizody(13)

Sitcomy tvoří páteř každého komerčního televizního vysílání, ale takový, jako je tento, jste ještě neviděli. Komediálním seriálem Lucky Louie dobyla HBO nové území. Je svěží, zábavný, opravdu dospělácký a vypráví o mladém páru, který se pere s problémy v manželství i rodičovství.
Držitel ceny Emmy Louis C.K. hraje Louie, který pracuje na zkrácený úvazek jako mechanik, ale většinu času tráví doma a stará se o čtyřletou dcerku Lucy. Skutečnou živitelkou rodiny je jeho žena Kim, která pracuje na plný úvazek jako ošetřovatelka. Toto netradiční uspořádání může být občas ožehavé, ale manželé je vždycky ustojí, protože se pořád milují - a také nemají na vybranou.
Nejlepšími přáteli Louie a Kim jsou manželé Mike a Tina, kteří vedou záviděníhodný prostý život s kupou dětí ze současného i předchozích manželství. Naproti bydlí afro-americký pár Walter a Ellen s dcerou Lisou, s nimiž se Louie snaží pěstovat přátelské vztahy. A dále v domě žije i Kimin excentrický bratr Jerry s utajovanou minulostí, který si vydělává na živobytí pochybným způsobem.
Seriál, který je prvním sitcomem HBO realizovaným vícekamerovým systémem, se natáčel před živým publikem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (279)

geklon 

všechny recenze uživatele

Už pomalu chápu, proč je Louis C. K. vnímán jako největší současný stand up komik a proč si může říkat apsolutně co ho napadne. Protože Většina "normálních" lidí bere jeho humor jako apsurdní, ale tohle je realita, kterou žijeme čím dál tím víc. A nebo ti co připustí, že jsou takový jako postavy ve scénkách a seriálech tohohle asexuálního mumlala. A udělají to jen proto, že je to vlastně díky němu cool. Tudíž není důvod se stydět za to, že jsem schopnej žrát jídlo ze země a nebo na hajzlu rovnou při sraní a nebo si ho honit pod stolem v kuchyni. Ve zkratce řečeno, je to průkopník. A tenhle sitcom a jeho životnost je důsledkem otravné komediální produkce, která pod Americkou vlajkou vychovává stáda ovcí. ()

ing.Frosty 

všechny recenze uživatele

Když se v seriálech věší lidi za vlastní či cizí střeva, rozmačkávají se jim hlavy a oživlé mrtvoly jim hází mozky na všechny strany, šuká se v nich jako by zítra nastal konec světa, tak je všechno v cajku. Jakmile se ale vyfakuje dítě, tak je průser, producentům se sevře řiť a seriál se zruší. Nechutný svět, jehož jsme součástí. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Originálno-klišéovitá zábava pre dospelých, ktorá nepozná hraníc vo verbálnom, či neverbálnom humore. Ultimátne hlášky a sympatickí predstavitelia zaručia skvelú zábavu po celých tridsať minút. Škoda, že seriálov tohto formátu nie je viac a ešte väčšia škoda je, že tohto sa natočilo len trinásť dielov. 85%. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Nejsem velkým fanouškem těchto klasických sitcomů a Louis C.K. mi více sedí jako stand-up komik. Vtípky mi většinou moc vtipné nepřijdou a zasměju se málokdy. Zatím jsem viděla tři díly a ten humor mi prostě není blízký. Ty vulgarity a sex mi ani nevadí, jen mě to docela nudí. Přesto bych ale chtěla shlédnout všechny díly a budu doufat, že Louiemu přijdu na chuť a hodnocení aspoň o hvězdičku zvýším. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád Californication, tomu se bude líbit i Lucky Louie. Louie pořádně tlačí na pilu, sice to sem tam trochu přežene, ale aspoň je přizozený a na nic si nehraje. S Paulou Adlon vytváří skvělé duo a ani další parťáci se nedrží zpátky. V každém díle se najde dost originálních vtipů a trefně umístěných vulgarismů (zasazených v poli dalších vulgarismů). A jak píše Paxxx.cz, seriál není dobrý proto, že by byl vulgární. # [viděno: monitor, EN sub] ()

Galerie (58)

Zajímavosti (7)

  • Keď sa Louie (Louis C.K.) v siedmej epizóde seriálu dostáva do bytu cez okno, Lucy (Kelly Gould) uteká do komory so zmrzlinou v ruke. Keď ju Louie zachytí, zmrzlina je už položená no stole. (Gerdomila)
  • V pilotním díle je radiátor ústředního topení v kuchyni odlišný od radiátoru zobrazeného v následujících dílech. (DenisK)
  • Louis C.K. po škole pracoval jako automechanik, stejně jako jeho postava v seriálu. (boul)

Reklama

Reklama