Reklama

Reklama

Epizody(13)

Sitcomy tvoří páteř každého komerčního televizního vysílání, ale takový, jako je tento, jste ještě neviděli. Komediálním seriálem Lucky Louie dobyla HBO nové území. Je svěží, zábavný, opravdu dospělácký a vypráví o mladém páru, který se pere s problémy v manželství i rodičovství.
Držitel ceny Emmy Louis C.K. hraje Louie, který pracuje na zkrácený úvazek jako mechanik, ale většinu času tráví doma a stará se o čtyřletou dcerku Lucy. Skutečnou živitelkou rodiny je jeho žena Kim, která pracuje na plný úvazek jako ošetřovatelka. Toto netradiční uspořádání může být občas ožehavé, ale manželé je vždycky ustojí, protože se pořád milují - a také nemají na vybranou.
Nejlepšími přáteli Louie a Kim jsou manželé Mike a Tina, kteří vedou záviděníhodný prostý život s kupou dětí ze současného i předchozích manželství. Naproti bydlí afro-americký pár Walter a Ellen s dcerou Lisou, s nimiž se Louie snaží pěstovat přátelské vztahy. A dále v domě žije i Kimin excentrický bratr Jerry s utajovanou minulostí, který si vydělává na živobytí pochybným způsobem.
Seriál, který je prvním sitcomem HBO realizovaným vícekamerovým systémem, se natáčel před živým publikem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (279)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Lucky Louie makes me laugh! Nejlepší hulvátsky přisprostlý rodinný seriál od Ženatého se závazky. Louie je zrzavej, připlešatělej, pupkatej skoro čtyřicátník, kterej má práci na hovno, roztomilou ženušku a pětiletý děcko. Žijí v bytě, mají trhlý sousedy a přátele a vůbec jim nedělá problém navzájem se poslat kamkoliv, nebo rozebírat sexuální témata všeho druhu. Opravdu nářez! Jak seriály nemusím, tak tenhle mě (i díky délce) opravdu sedl a pobavil. Doporučuju! A doporučuju již tradičně v originále, dabéři sice odvedli slušnou práci, ale při překladu sprosťáren se připosrali, takže kdo chce plnou nálož, pak jedině origoš. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Masakr nejvyššího kalibru. Komu se nelíbí humor z velké části postavený na sprostých slovech a prasárnách, tak by se tomu měl vyhnout velkým obloukem, protože tady je podobných věcí hafo. O zábavu je postaráno především díky skvělým hláškám a konfrontacím mezi dobře zvolenými herci. Nejlepší díl je asi ten desátý a největší vrchol je když se v tomto díle Louie zpovídá a vypráví o svých "pekelných snech". :-D A následná debata v bufetu o existenci Boha taky stojí za to. Ale jinak tam je v každým díle horda jiných povedených gagů. Všechny ty hlášky, kecy, poznámky a především sprostá slova vyzní nejlépe v jazyce, který je divákovi nejbližší, takže si pochvalu zaslouží také povedený český dabing. Velká škoda že je jen 13 epizod... ()

Reklama

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Zaráža ma, že komik Louieho formátu, ktorému v stand-upoch ide vymýšľanie a rozprávanie vtipných situácií bezchybne, nedokázal svoj um plnohodnotne previesť do seriálovej podoby. Má to geniálne momenty, ktoré dali mojej bránici zabrať, ale tie sú veľmi zriedkavé a človek sa väčšinou dozvedá len z extrémne rušivého štúdiového smiechu, že sa stalo niečo "vtipné". Zrušili to z pochopiteľných dôvodov. (5/10) ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech dílech jsem na pomezí 4 a 5-ti hvězd. Nic tak nekorektního jsem neviděl ani nepamatuju. 4.červenec, den vyhlášení nezávislosti USA byl jen setkáním buzerantů v parukách, kde se všichni vykouřili. Ohňostroje v onen den pak mají připomínat, jak si vzájemně postříkali ksichty... Geniální. K tomu full frontal, explicitní simulace soulože, prdění u jídla a tak... ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Seriál plný, - povedzme "ostrého" humoru, ktorý si jednoznačne nedáva servítku pred ústa. Vynikajúci český dabing, objavenie teórie ala "čoze ten Boh vlastne je", aký úžitok plynie z pomočenia vlastných trenírok a mnoho ďalších zaujímavostí. Jednoducho sitkom vsádzajúci na vulgarizmy použiteľné kde sa len dá. Neodporúčam zarytým puritánom. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (7)

  • V 8. díle, kdy si Louie (Louis C.K.) prohlíží album a vstupuje do šatny, aby mohl masturbovat, visí na dveřích růžová bunda. Když však poté přichází Shannon a Kim (Pamela Adlon) klepe na dveře od šatny, visí na nich bunda modrá. (ČSFD)
  • Keď sa Louie (Louis C.K.) v siedmej epizóde seriálu dostáva do bytu cez okno, Lucy (Kelly Gould) uteká do komory so zmrzlinou v ruke. Keď ju Louie zachytí, zmrzlina je už položená no stole. (Gerdomila)
  • Louis C.K. po škole pracoval jako automechanik, stejně jako jeho postava v seriálu. (boul)

Reklama

Reklama