Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 1

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (1 241)

novoten 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k letitým odkladům a nemalým tvůrčím potížím se mi ani nechce věřit, jak nápaditý a svižný je výsledný Mravencův origin. Doba komiksů na každém rohu tak může zářit v plné síle, ale Scott Lang s Hankem Pymem nejsou ti, kteří diváckou přesycenost odnesou neúspěchem. Scénář totiž překvapivě přesně dávkuje akční pasáže s nenásilnou rodinnou linku a Ruddova přirozenost (nehledě na usměvavou chemii s Douglasem i s Peñovou partou) zahladí i tu největší hranu v podobě rozhrkané a neurovnané úvodní třetiny. Stvořit superhrdinskou jednohubku (notabene uvedenou mezi Avengers a Capem) je těžší, než se zdá, proto mě úspěšný start těší opravdu hodně. Tím spíš, že pro budoucí týmovou práci je tahle postava jako stvořená. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Materiál nejméně uniformní marvelovky, kde na vás původní tvůrce pokukuje z každé druhé scény, v rukou rutinéra plnícího studiové zadání, které evidentně znamenalo šlápnout na plyn v rodinných hodnotách a zatáhnout ručku v miniaturním blbnutí (běh papundeklovým modelem a finále s vláčkem doslova řvou o minuty navíc). Hlavní hrdinové, čistí jak lilie (ty šrámy z minulosti jsou spíš kosmetické, bez nutnosti je více pitvat) jsou docela nuda, hláškující sidekick Michael Peña vládne. 3 a ½. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

No tak som si po dlhšom čase opäť pustil snímok z produkcie Marvel Studios, ktorý globálne distribuuje spoločnosť Walt Disney Studios Motion Pictures. Siahol som po filme "Ant-Man", ktorý v roku 2015 natočil režisér Peyton Reed. Občas mi padne vhod kuknúť si nejaký ten trikovo vymakaný, popcornový americký kino film inšpirovaný známym, kultovým komixom. Tentokrát som mal naozaj šťastnú ruku, pretože som sa pri sledovaní tohto titulu veľmi dobre pobavil. Veľkolepá produkcia, mnoho miliónový rozpočet, kvalitní herci, profesionálna réžia. Mainstreamový snímok, ktorý dokáže zaujať takmer všetky divácke skupiny. Americká filmová komercia, ktorej ťažko niečo vyčítať. Stačí sa pohodlne usadiť, pripraviť si misku pukancov, otvoriť coca colu a užiť si to. **** ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Každý akčňák je většinou tak dobrý, jak je dobrý jeho záporák. Pokud se ve filmu přestane vyskytovat, je to problém. viz Temný rytíř. Joker téměř nesleze z plátna a výsledkem je nejlepší (komiksový) film všech dob. Ant-Man začíná hodně zajímavě. Představí se kladné postavy, záporné i ty směšné. Jenže potom nastane trošku problém, veliký důraz se začne klást na Paula Rudda. Ten se sice snaží, seč mu síly stačí, nicméně tady by to chtělo trošku zrychlit trénink, nějaké ty motivační řeči a hlavně už chybí TA akce. Závěrečná akce nakonec příjde a není vůbec špatná, je správně odlehčená, dynamická a napínavá. Přestože tahle Marvelkovka patří k těm slabším, hodnocení bych viděl někde kolem 60%. PS: Michael Peňa představuje opravdovou trefu do černého. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

V posledných rokoch sa tento typ komiksových filmov dosť rozšíril a väčšinou sú kvalitne spracované, ale pomaly si už dávam odstup a nejako ma to už nebaví. Čím viac nepriateľov Avangeri dostanú, tým menej ma to zaujíma... Trailer k tomuto filmu je prešpikovaný akčnými zábermi, z ktorých môže divák nadobudnúť o filme skreslený obraz. Film sa rozbieha pozvoľna, je čas zoznámiť sa s postavami, motiváciou hrdinov a potom príde čas aj na vydarené triky. Osobne som vždy mal rád filmy, v ktorých sa človek zmenší a bojuje s navonok neškodnými prekážkami. Zrazu je dobrodružstvo aj obyčajná prechádzka po koberci. Ant man má v sebe namiešané filmové zložky v ideálnom pomere , preto tá všeobecná spokojnosť i solídne tržby. M. Douglas fajn, humor je vydarený a aj preto sa dá celá táto vec brať s nadhľadom a o to v týchto komiksových filmoch ide predovšetkým. Srandovný odkaz na DiCapria a Titanic...80%: ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

  • Původním komiksovým Ant-Manem a základajícím členem Avengers byl Hank Pym (Michael Douglas). Pro tento film a celý Marvel Cinematic Universe však byl zvolen jeho následovník Scott Lang (Paul Rudd), protože Pym je vysoce kontroverzní postavou. V komiksu totiž uhodil svou ženu, útočil na ní sprejem Raid a když byla zmenšená, nechal na ni zaútočit své mravence. (Eddik)
  • V lednu 2013 Kevin Feige uvedl, že film by měl být součástí třetí fáze Marvel Cinematic Universe. O několik měsíců později pak naznačil, že je potřeba úprava scénáře, neboť byl připravován ještě před prvním Iron Manem (2008). (Danny F.)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama