Reklama

Reklama

Než někoho pohřbíš, ujisti se, že je opravdu mrtvý! Manželky jsou vždy nespokojené. Té Clintově se hnusil venkovský život a rozhodla se spolu se svým milencem Cortem k návratu do víru velkoměsta. Jenže v cestě jim stojí nejen Clint, ale i nedostatek peněz. Za pomoci malé lahvičky jedu se tedy rozhodnou zabít dvě mouchy jednou ranou. Jenže život skýtá nejedno překvapení a to největší proradné milence teprve čeká. Ne nadarmo se říká, že pomsta nejlépe chutná podávaná za studena... (Řitka video)

(více)

Diskuze

Funferr

Funferr (hodnocení, recenze)

Může mi někdo vysvětlit ten konec?? Sheriff ho nepoznal, ani jeho auto? Nebo to byla jen nějaká jeho představa?? Až na těch posledních 5 minut dobrý film...

na příspěvěk reagoval Tryskomyš

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

KONEČNĚ som videl po strašne dlhej dobe velmi zaujímavý a velmi dobre spracovaný thriller.Tak si ich predstavujem,  s atmosférou a zaujímavým dejom až konca. Gradácia stúpala a dej bol otvorený až do konca, bravo. A nie tie prihlúple teenegerovské vyvraždovačky plné nelogizmov. Tak Darabontové filmy si začínam všímat odteraz viac. Moje hodnotenie: 73%

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Je to sice jen TV film,ale já dávám 5 hvězdiček.Od začátku do konce trhák jak má být,člověku naskakuje husí kůže při pomyšlení ,že ho někdo pohřbí zaživa a proto je i toto filmový téma tak přitažlivý jako horor.Film,kerej není po dvou dnech ani po měsíci jen tak zapomenut jako řada jiných tuctových filmů.

 (hodnocení, recenze)

Souhlasím s názorem, že na kvalitu SHAWSHANK REDEMPTION nebo GREEN MILE v té době ještě Darabont nesáhl. Ale i tak mu za tenhle film musí vzdát holt. Když jsem ho viděl poprvé (a taky naposled - není myšleno jako poznámka o kvalitě) mě až mrazilo v zádech, když jsem se s postavou Tima Mathesona ztotožnil. Na jeho místě bych se asi chtěl pomstít, ale způsob jeho pomsty překonal veškerá má očekávání. "Říkala si, že si připadáš jako krysa v bludišti. Tak jsem ti jedno postavil.""Zastřelit??? To by bylo moc rychlý." Téměř celý film se odehrává v komorním prostředí o maximálně čtyřech hercích (Výjma pohřbu). Dokonce i moje máma (a to usína u televize už v deset večer) se na tenhle film vydržela dívat do dvou do rána. Takhle to bylo napínavé. A proto za mě a za mámu jasných 5.

Reklama

Reklama