Reklama

Reklama

Tři studenti z Texasu se chystají na výlet do Mexika. Cestují po zapadlých provinciích a poslední věc, kterou  by mohli čekat, je smrt. Bohužel narazí na vyznavače starobylého krvavého kultu zla, kteří neustále dávají svému bohu lidské oběti. Film je natočen podle skutečné události. (LIVINGDEAD)

Recenze (135)

heyda 

všechny recenze uživatele

Velmi stylová záležitost, po které se vám rozhodně nebude chtít vyjet na dovolenou do Mexika. Tenhle horor se může pochlubit netradiční hudbou, která je opravdu skvělá. Bohužel kamera to místy s těmi rychlými a trhanými pohyby kazí. Přesto atmosféra je zvládnuta na výsos dobře a tísnivě. Nespokojenej jsem malinko ještě se závěrem, ale celkově bych viděl hodnocení dobře na 75%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Traja mladí americkí frajírkovia sa vyberú do Mexika. Chcú si tam užiť zábavu podľa svojho gusta. Tequilla, tráva a sex. Bary, drogy a nevestince. Tomu hovoria super zábava. Typický americkí čuráci. Namachrovaní holobriadkovia. Myslia si, že neni nad nich. Cítia sa jak králi. Lenže v Mexiku rýchle zistia, že nie sú pánmi sveta. Padnú do pazúrov miestných gangstrov, ktorí nemajú s podobnými sráčmi žiadne zľutovanie. Gringovia dostanú o čo si koledovali. Trpko oľutujú svoj výlet do Mexika. ** ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Trojice amerických kamarádů hledá povyražení v Mexiku, ale netuší, že všechna legrace půjde stranou v okamžiku, kdy padnou do rukou nelítostných drogových dealerů, kteří jsou současně fanatickými vyznavači prastarého kultu a své oběti podrobují krvavým rituálům. Situace se vyhrotí ve chvíli, kdy se začne jeden z kamarádů pohřešovat a na odlehlé farmě si ho vezmou do parády vyšinutí mexikáni. Sice je to natočeno podle skutečných událostí a režie jede v téměř dokumentárním stylu v rámci zachování autenticity, ale pro zvýšení hororového prožitku si tvůrci do děje asi i něco přidali i když na druhé straně není ve filmu nic extra přehnaného a gore působí i celkem realisticky. Výborným tahem se ukázalo obsazení jedné z vedlejších rolích Seanem Astinem, který v záporné roli přisluhovače fanatiků působil zajímavě. To se sice nedá říct o trojici mladíků v rolích obětí (Presley, Strong a Muxworthy), ale po tomto filmu bych se mírně primitivně vylíčenému Mexiku obloukem vyhnul. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tři kámoši se vydají užít si kurev hned na okraj Mexika, ale bohužel se nevyhnou střetu s lokální bláznivou sektou pašeráků drog. Musím uznat, že se jedná o stylově natočený horor, se sympatickými postavami na té kladné straně, a celé to působí trochu nevšedním dojmem... Bohužel to ale trpí nedostatkem násilí, i když zase se najde pár scén, co vážně stojí za to. Vyvrcholení zklamalo. Takže moje dojmy jsou takové dost smíšené. Jedná se o zajímavý počin, něčím mi to ale nesedlo. (screeny) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Zev Berman natocil slusny, ale stale iba priemerny film. Film vychadza z cinnosti drogoveho dealera Adolf De Jesus Constanza a ponuka celkom slusnu vyvrazdovacku. Herci konaju sice mizerne a rezia je len priemerna, ale film v zasade respektuje platne fyzikalno - chemicke zakony a nejde proti nim. To mne k spokojnosti staci. 66 % ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Založeno na pravdivé události, která se stala v Mexiku v roce 1989, kdy skupina zvaná "narcosatanicos" zabila pro své satanistické rituály minimálně dvacet lidí. (Chatterer)

Reklama

Reklama