Reklama

Reklama

Tři studenti z Texasu se chystají na výlet do Mexika. Cestují po zapadlých provinciích a poslední věc, kterou  by mohli čekat, je smrt. Bohužel narazí na vyznavače starobylého krvavého kultu zla, kteří neustále dávají svému bohu lidské oběti. Film je natočen podle skutečné události. (LIVINGDEAD)

Recenze (135)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela neoriginální typ survival hororu, vyznačující se všemi nectnostmi včetně roztřesené kamery a použití filtrů. Prostě v Mexiku je nějaká sekta. Vražděj lidi, pak je žerou - originální až na půdu. Sežerou poldu. Pak sem přijede grupa študáků z Jůesej, jako z USA, sou to děsní chujové a pařmeni, svoboda mladým, lítáme v tom a tak... Jenže pak narazej na tuhle sektičku, postupně tak nějak začnou ty mladý Amíci odpadávat, protože na kaniblaský sekty nejsou nějak cvičený, možná sou i chabrus na prsa, kdoví?. takže krev teče, nechutností přibejvá, mozky se baštěj na syrovo, ani cibulku do toho ty zvířata nedaj... Prostě a zkrátka další zbytečná hovadina, kerou snad ani nejde označit za horor, u hororu se člověk má bát, ale tady blije zhnusením. Možná by se na tyhle typy filmů měl vymyslet nějakej spešl název. protože vono ani to "survival" tak nějak neodpovídá ději, dyž tam všichni zhebnou. Což jsme věděli od samýho začátku. Navíc, když dáte disk do mašiny, vyskočí na vás ten ukřičenej protipirát, co je votravnej jak politici před volbama, pak ňáký trailery na filmy 12, Slídil, Winx club, Reservation Road, Lovci draků, Asterix a olympijské hry, ale jinak žádnej bonus, kamarádi. Koho to zajímá, film má širokoúhlý obraz 2,35:1, ale je to na prd, na týhle nudli akorát ještě víc člověk vidí, jak nechutně ta rozklepaná kamera je. A pak se vám chce zvracet i z ní. Jo, mám to - říkal bych těmhle filmům "vyprošťovák". ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Fajná mexická brutalitka. Atmosféra je najhustejšia paradoxne na začiatku. Potom sa striedajú lepšie scény so slabšími, objavujú sa zaujímavé aj menej zaujímavé postavy, ale stále to má šťavu. Niektorí to prirovnávajú k Hostelu, čo nie je úplne odveci, ale Hostel bol viac samoúčelnejší, naivnejší, aj keď pobavil dobre. Toto sa mi páčilo o kus viac, hoci hlavný záporák nebol nič extra. Zato ten holohlavý týpek bol riadne desivý, brr. Inak, nie je mi úplne jasné čo tam robil Frodov kamarát. Záverečné zúčtovanie uspokojivé. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Zev Berman natocil slusny, ale stale iba priemerny film. Film vychadza z cinnosti drogoveho dealera Adolf De Jesus Constanza a ponuka celkom slusnu vyvrazdovacku. Herci konaju sice mizerne a rezia je len priemerna, ale film v zasade respektuje platne fyzikalno - chemicke zakony a nejde proti nim. To mne k spokojnosti staci. 66 % ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem mnohem více a po pravdě řečeno tento horor nepřináší nic nového. Přílišná počáteční brutalita je vystřídáná předlouhou pasáží ničeho. Následuje pokus o vytvoření a stupňování napětí spojený s dalšími násilnými vraždami. Každý, kdo viděl a obdivuje Pána prsenů, si musí říci, co tam proboha dělá Sean Astin? Vždyť se tam vůbec nehodí, jeho zařazení do žánru hororu je opravdu velmi nezdařilé! Finální akce celého filmu je dle mého názoru zfouknuta velmi lacino. Škoda, z námětu se dalo vytěžit více... 40% ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Připravená na řádnou dávku voodoo-magie s hordou divošských uctívačů pradávného kultu...mi bylo naservírované...to co jsem od toho, nejméně očekávala...sterilní, nezajímavý pohled do komunity obchodníků s drogami...zahalený zástěrkou fanatiků, sloužících jakémusi bohovi, který jim měl pomoci stát se neviditelnými před zraky vševědoucí policie...která proti téhle bandě byla vlastně bezmocná...protože strach, je ta největší překážka...zvlášť pro hluboce věřící domorodce...takže věškerá žhavost sálala spíš jen z horkého mexického ovzduší...no a samozřejmě, kdo to jako vždycky odnese...chudáci..mladí..nadějní..američtí turisté, kteří se jim dostali do spárů...to je nějaká spravedlnost..."shit." ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Založeno na pravdivé události, která se stala v Mexiku v roce 1989, kdy skupina zvaná "narcosatanicos" zabila pro své satanistické rituály minimálně dvacet lidí. (Chatterer)

Reklama

Reklama