Reklama

Reklama

Horší než smrt

  • Velká Británie Death at a Funeral (více)
Trailer

Smrt čeká na každého z nás. Má ale jednu obrovskou výhodu. Když člověk leží nastrojený v rakvi a okolo ho oplákávají pozůstalí, zapomene se na vše, v čem nebožtík za života hřešil. V rakvi je už zkrátka každý za dobráka.  V jedné britské rodině právě zemřela velká hlava rodiny a jeden z příbuzných se rozhodne, že nebude za pokrytce a vyjeví všem o zesnulém pravdu. A to nepříliš hezkou. Brzy na povrch vyplouvají temná rodinná tajemství, dávné zášti a křivdy, a každému konečně dochází, že členové rodiny k sobě nemají zdaleka tak blízko, jak se snaží předstírat… (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Koukal jsem na to půl hodiny a musel jsem to vypnout.. Zasmál jsem se tak jednou maximálně.. 78% je naprosto nepochopitelné.. Strašně nudná o ničem komedie

na příspěvěk reagoval JADIM

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Suprová komedie.Jen by mě zajímalo, jak se jmenuje herečka, která ztvárnila mladou hezkou brunetku.Její jméno zde chybý.

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Absolutní bomba, už hodně dlouho jsem se tak nezasmál. Tenhle typ humoru prostě žeru.

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

Jednoduchý námět + laciný scénář +  maximálně průměrné herecké podání, přimíchat jako katalyzátor LSD a tělesně handicapované lidi, protřepat a co vznikne? Zeptejte se strejdy Alfieho. 

Asi 3x mi cukly koutky, na britskou komedii, co měla být plna černého humoru, fakt slabé.

Lalanek

Lalanek (hodnocení, recenze)

Absolutne a jasne horsi nez nova verze z roku 2010, tady sem se tak nebavil herci katastrofa ani jeden nebyl sympaticky nechapu bud ste tady vseci stari a nevidite tu jasnou vec mate se u komedie smat a ja se smal u te komedie s cernochama ten jejich humor byl o tridu lepsi :) tohle nuda nuda nuda!

senky15

senky15 (hodnocení, recenze)

V pohode to bolo :D a ta holka sa vola Kelly Eastwood len tak mimochodom ;-)
pointa 1 chlap s drogami, 2 maly vydieračsky buzerant 3 už nie je... A na tom postaviť film, slušné :)

xKatiex

xKatiex (hodnocení, recenze)

No ako vám poviem - dlho som sa nerehotala pri nejakom filme tak, že by ma celý nasledujúci deň bolela sánka už len pri pomyslení na to, ako komicky môže dopadnúť jeden obyčajný pohreb v anglickej rodine. Pre mňa stobodová zábava prvej triedy.

Peetee84

Peetee84 (hodnocení, recenze)

V celku jednoduchá komedie s ryze anglickým humorem. Tento nízkorozpočtový kousek (jeden dům, kde probíhá smuteční rozloučení) moc nepřekvapí. Humor je předem domyslitelný a konec tvoří poetický proslov s vizí lepšího světa. Závěrem: Přišel, viděl, nezaujal.

macherano

macherano (hodnocení, recenze)

Jednu hviezdu za namet aj ked jednoduchy bez toho by nemohla vzniknut druha ovela lepsia verzia amercikeho cierno cierneho humoru s vybornymi top hercami Lawrence, Glover, Saldana,Rock. Vidiet ich takto pokope no klobuk dolu :D Ale konkretne toto dielo nestalo zanic tu novsiu verziu som videl prvuu ale tam som skoro skapal od smiechu ako uz dlho nee ale totooo som pozeral kedy to konecne skoncii nechapem ako tento moze mat 80 % hodnotenie ako pomaly k najlepsim filmom ked remake alebo parodia je o milionkrat lepsia a maa len 49% hodnotenie ludia vy co ste viete vobec co je humor alebo si pozrite tuu druhu verziu to sa nedaa ani porovnat tie gegy suu dotiahnute az vysperkovane dokonca tuto ide nejaky geg akoze ale len akoze zacat a a ani neviem kedy skoncil je to presna kopia taa novsia od tohto ale bravurne zvladnuta klobuk dole pred nou toto slabyy odvar...

zlabus

zlabus (hodnocení, recenze)

petero: Teď jsem to dokoukal (ne zrovna poprvé) a žádná taková scéna tam určitě není.

petero

petero (hodnocení, recenze)

24 fotka v galérii: Alan Tudik vo vani. Dnes som si to pozrel druhý krát, ale tak sa mi zdá že táto scéna tam nebola.

DoG(R)

DoG(R) (hodnocení, recenze)

Slabe, herecky podpriemerne, skor televizneho formatu, par dobrych situacii nie moc dobre vyuzitych, film hodne bez stavy a schopnosti prebudit divaka. A to by som ako zastanca cierneho humoru mohol byt absolutne nekriticky. Ale v tomto pripade ma 80% sokuje. *** za snahu.

veeronika

veeronika (hodnocení, recenze)

To vysoké hodnocení nechápu.....nebo ten film jen dokazuje,že anglickému humoru opravdu nerozumím...:-((

Eawy

Eawy (hodnocení, recenze)

dobré to bolo, a to naozaj chce Chris rock...nie! pokazi mi cely zažitok...

LumpyV

LumpyV (hodnocení, recenze)

parádní komedie plná neštastných náhod a sletu bláznivejch událostí.. 5*

Morloth

Morloth (hodnocení, recenze)

Film určitě neobsahuje úplně typický britský humor, přesto se nemohu ubránit tomu, že po komické stránce se skutečně povedl. Jeho sledování bych pro sebe přirovnal sledování Ryby jénem Wanda. Prostě jsem se řezal a řezal a... Navíc potěší přítomnost ne úplně známých tváří. V tomto ohledu mám čerstvý vítr moc rád.

Dasson

Dasson (hodnocení, recenze)

Good, good, good ......... perfektně jsem se bavil ....... 5*****

Lyncha

Lyncha (hodnocení, recenze)

raky5: Britský humor si teda představuju úplně jinak!!! Minimálně o 100% inteligentnější.

87riki

87riki (hodnocení, recenze)

no neviem, nechapem tymto skvelym hodnoteniam.. americky bulsit obleceny do anglanskeho satu, nie moc vtipne, obcas aj trochu trapne americke.. tak 50/100 davam lebo zas uplna blbost to nebolo a parkrat som sa zasmial.. ale ked som videl tu tie hodnotenia tak som sa nemohol dockat kedy to uvidim.. a potom to sklamanie..

M4rtin

M4rtin (hodnocení, recenze)

Velké zklamání pro mě. Bristký humor mám rad, třeba Jednotka příliš rychlého nasazení byla skvělá, ale tohle mě tedy opravdu nevzalo, vtipy nedotazene, smich to ze me mockrat nevyloudilo :(

Reklama

Reklama