Reklama

Reklama

Když Jenna (Keri Russell), servírka ze zapadlé jižanské restaurace, zjistí, že je se svým nemilovaným mužem těhotná, není to zrovna důvod k radosti. Mateřství nikdy neplánovala a její nemajetný, žárlivý a dětinský manžel Earl (Jeremy Sisto) pro ni sám o sobě představuje už dost velkou zátěž. Jenna má zpočátku pocit, že je všechno ztraceno a její sny o lepším životě jsou v troskách. Pak ale do města přijede pohledný doktor (Nathan Fillion) a zamíchá kartami. S podporou a láskou kamarádek a kolegyň (Adrienne Shelly a Cheryl Hines) z restaurace Joe's Pie Diner se Jenna rozhodne předvést své pekařské umění, které ocení především sám majitel podniku - Joe (Andy Griffith). Poté sebere odvahu k tomu, aby se osamostatnila a začala žít podle svých představ. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (115)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Servírka si peče koláče, doma má žárlivého idi.ta a náhle otěhotní a hle postupně se začne na dítě těšit a mezitím si to rozdává s gynekologem a nadále peče koláče... Scénář v jedné větě... A její kamarádky tam dělali jen křoví, jedna má nevtipného chlapíka a druhá zase zahýbá s šéfem koláčovny... Prostě zde každý zahýbá a do toho se čeká na jedno dítě a rozchod. Dialogy vypadají dle toho. 1z5 za občas úsměvnou scénu. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

jenna je neobycajnou casnickou (kiez by boli aj u nas take) s blbym manzelom a cakajucim dietatom. do toho vsetkeho jej vleti ako kristova strela z neba novy doktor a romanca sa moze zacat. vypoved o laske a problemoch je na priemernej urovni, ale reziserke sa nesmie zobrat, ze ma cit pre zensku otazku, aj ked tej muzskej asi vobec nerozumie, preto je asi tento film na 90% urcenym zenam. ja ako muskulativne pohlavie bez predsudkov musim znizit hodnotenie o tu jednu* ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

CIA údajně používá brutální metody výslechu, když se snaží od fousáčů z Al Kajdy dozvědět kde je Úsama, tím, že je pověsí za nohy hlavou dolů a fousy jim namočí do kýble z vodou. No kdyby slavná CIA trošku přivtrdila a přinutila fousatý kluky poslouchat dialogy z tohoto filmu, tak za chvíli budeme vědět i kam Usáma chodí srát. Z celýho filmu mě byl sympatickej snad jen ten pomerančovej džus co byl asi na 3 sekundy v záběru. Zdejší hodnocení vyhlašuju za osmý div světa. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Krásne odzbrojujúci Hollywood, ktorému som odpustil úplne všetko. Pretože takú chuť na sladké som pri Čokoláde L.Hallströma nemal, pretože Keri Russell je proste sexy, pretože Nathan Fillion je so svojím slovansky ruským xichtom úplne akurátny, pretože Cheryl Hines je úplná Christine Baranski z Mamma Mia...a pretože mi bolo fakt smutno, keď som sa dočítal, že ani jeden z nich si neužil premiéru s režisérkou a kamarátkou Adrienne Shelly. Vyvážený malý filmík o koláči našom každodennom [ v češtine: o chlebu našem vezdejším:-))) ]. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Shodou okolností jsem pár hodin před tímto filmem, viděl snímek Královna koření s Aishwaryí Rai, kde se vše točilo okolo koření, vidím zde určitou podobnost, akorát zde se pro změnu vše točí okolo koláčů. No ale nutno dodat, že film Servírka je o mnoho stravitelnější, zábavnější a obsahující alespoň náznak příběhu. Pokud je hlavní hrdinka Jenna se svým manželem, koukáme na thriller o domácím násilí, jeli s doktorem Pomatterem, vše se náhle změní v romantickou komedii se vším všudy. Přiznám se, že o mnoho sympatičtější je mi spíše ta komediální rovina filmu, při které jsem se i občas zasmál. Scény s manželem na mě působí spíše rušivě. Nejsympatičtější na celém filmu však asi byla vedlejší role senilního "Matlocka" Andyho Griffithe. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Příjmení lékaře Pomatter je kombinace tří jmen oblíbených hráčů týmu Yankees Adrienne Shelly. (slatkac)
  • Nápad na pětiminutová rande, kterých se zúčastňuje Dawn (Adrienne Shelly), vychází z režisérčiných zkušeností. (Matty)
  • Film byl do kin distribuován do kin pod falešným názvem Broken Dishes. (slatkac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno