Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeff (Seann William Scott) je velmi svérázný mladík. Je mu skoro 30 a je finančně závislý na své rodině. Snaží se vymlouvat na nejrůznější postižení – poruchu soustředění, Tourettův syndrom, problémy s rovnováhou. Dnes má Jeff smolný den. Zpacká pracovní pohovor, málem ho přejede auto a potopí jachtu svého nevlastního otce. Ale také potká Lynn, tu nejkrásnější dívku, jakou kdy viděl. Jenže Lynn je už zadaná… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

biergof 

všechny recenze uživatele

Drama? Já jsem se za poslední roky takle nezasmál! Smekám kobouk před Stiflerem, on umí zahrát, umí! Film je hodně drsná variace na účetního Fantoziho a rozhodně nění pro každého. Ale když se vám smůla lepí na koudela a vy to přejdete a ohlédnete se za sebe, dost se zasmějete. Asi proto jsem se u filmu tak bavil, hnědá čára na prostěradle nebo když si chce pujčit dolar od bývalého spolužáka už mě zase chytá záchvat, dám si prášek pustim si to znova. Vynikající!!! ()

xenopus 

všechny recenze uživatele

Ničím nezajímavý film, který nezachrání ani slušně, i když nikterak výjimečně, hrající S. W. Scott. Docela banální zápletka o ovlivnění života mladého muže mladou slečnou, která má také svoje problémy... ale aspoň se na ně nevymlouvá. Docela mě štvou filmy, které se snaží vyvolat divákovy emoce kvůli hlavní postavě retardovaného člověka, který je okolí na obtíž, a protože on za svoji retardaci nemůže, je třeba ji litovat. Navíc když někdo takový skutečně žije, je příběh o to uvěřitelnější, že... vlezdoprdelkovatost... Celý příběh ale končí trochu jinak než ve filmu Václav (http://www.csfd.cz/film/230528-vaclav), a to je dobře, protože jeho jsem chtěl skoro vraždit, zatímco Jeffovi jsem na konci fandil. Filmařsky je ale Můj život idiota více než průměrný - komedie to moc nebyla a drama taky ne. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

"Stiffmajster"vo vážnejšej úlohe a hneď ako idiot sa neľakol role a skvelo sa jej zhostil,avšak skromné prevedenie a málo finančných prostriedkov sa na tomto diele nepekne odzrkadlilo.Komediálnych prvkov je tuna málo a herecké obsadenie je až na Seanna(na ktorého réžia vsadila)žiadne.Toto dielo mi skôr pripomínalo TV film(podľa skutočnej udalosti)-nedeľa večer na Markíze...ako nejaký vážnejší snímok(na ktorý sa hrá)a preto 4/10... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Verim, ze na papire to muselo bejt vtipny k posrani, ale Williams je bohuzel rezisersky hovado a film dost zmrdal. Cely je to totiz natoceny fakt mizerne, misty to pusobi dost lacine a s nic moc kamerou. Takze i kdyz se Scott snazi, vtipy zvlada podat suverene a ani nejaky to serioznejsi herectvi mu nedela problem, navic tu jsou docela originalni vtipy, tak to proste kolikrat kdovijak vtipne nevyzni. Taky by se hodila nejaka vedlejsi vtipna postava, Scott jako skoro retard, trpici vsemoznejma poruchama mozku a oblejzajici sezeni pro alkoholiky, jen aby moh vypravet svy historky, je sice fajn, ale chtelo by to nekoho, kdo by mu nahraval. Celkove se par vtipku povedlo a nektery jsou fakt masakralni a originalni, k tomu solidni Scott, ale vinou rezisera jen prumer. ()

MencaCZ 

všechny recenze uživatele

Pro mě výborný snímek ( William Scott zde potvrzuje, že je skutečně dobrý herec). Jedná se o depresivní komedii života (ano depresivní komedii) zkrátka to, co si na některé z nás život přichystal a s čím se musíme vyrovnávat, protože zdaleka ne všichni jsou dokonalí. Já si tenhle film zkrátka zamiloval ! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno