Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeff (Seann William Scott) je velmi svérázný mladík. Je mu skoro 30 a je finančně závislý na své rodině. Snaží se vymlouvat na nejrůznější postižení – poruchu soustředění, Tourettův syndrom, problémy s rovnováhou. Dnes má Jeff smolný den. Zpacká pracovní pohovor, málem ho přejede auto a potopí jachtu svého nevlastního otce. Ale také potká Lynn, tu nejkrásnější dívku, jakou kdy viděl. Jenže Lynn je už zadaná… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

MencaCZ 

všechny recenze uživatele

Pro mě výborný snímek ( William Scott zde potvrzuje, že je skutečně dobrý herec). Jedná se o depresivní komedii života (ano depresivní komedii) zkrátka to, co si na některé z nás život přichystal a s čím se musíme vyrovnávat, protože zdaleka ne všichni jsou dokonalí. Já si tenhle film zkrátka zamiloval ! ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

V poslední době mam kliku na takový sračky, že jsem byl fakt rád i za tuhle podivnou komedii. Hlavní postava je takovej lůzr a vypráví různý historky o svym životě. Je to strašně rozkouskovaný, pořád se přeskakuje v ději sem a tam, chvílema se ve filmu neodehrává vůbec nic, chvílema jsem se něčemu zasmál. Bohužel je tam prostě moc kecání a nějakýho hraní si na uměleckej film a málo humoru. I když teda nutno dodat, že ty šílenosti, který tam občas S.W. Scott provádí, jsou fakt hodně ujetý a originální. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Můj nejlepší herec v tomto filmu: Seann William Scott. Kdyby to bylo více komediální, mohlo to být dle mého názoru daleko lepší. Ale takhle se to jeví,nicneříkající. Seanna Williama mám rád a určitě mohl podat lepší výkon, než podal. Bohužel to asi bylo tím scénářem. "Jsem něco mezi Rain Manem a zhulenym Forrestem Gumpem, že jo ?" ()

Fulham 

všechny recenze uživatele

Na začátek musím říct že je to zajímavý film. Ikdyž podle mě by u tohoto filmu napsána komedie být nemusela, ale to není vůbec podstatné... ale strýček Popcorn pobavil... Po skončení filmu jsem se rozhodoval jaké dám hodnocení a jak jsem si to všechno tak zrekapituloval, tak jsem si říkal že dám tak 3*. Jenže pak jsem si uvědomil, že tento film je něčím zvláštní. Prostě jsem si v jednu chvíli říkal že ho vypnu je to nuda, ale na druhou stranu to mělo neco do sebe a prostě to nešlo vypnout... pořád jsem čekal jak to dopadne... nakonec jsem uvážil, že film si ty 4* u mě zaslouží. ()

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Neuklízet si v pokoji, neplatit účty, téměř za nic nebýt zodpovědný a ztrácet rovnováhu jen při pohledu na značku New balance, to je Seann William Scott v tomhle průměrném dramatu, určitě nenadchne ale ani nenudí. Je to příjemně prožitých 90 min. v tak trochu jiné roli v které jsme Stiflera :) ještě neviděli. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama