Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeff (Seann William Scott) je velmi svérázný mladík. Je mu skoro 30 a je finančně závislý na své rodině. Snaží se vymlouvat na nejrůznější postižení – poruchu soustředění, Tourettův syndrom, problémy s rovnováhou. Dnes má Jeff smolný den. Zpacká pracovní pohovor, málem ho přejede auto a potopí jachtu svého nevlastního otce. Ale také potká Lynn, tu nejkrásnější dívku, jakou kdy viděl. Jenže Lynn je už zadaná… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle teda průměr každým coulem. Na to jak mám Seann William Scotta rád a vím o jeho ztřeštěnosti v každém filmu, tak jsem čekal, že i v tomhle v tom bude zajedno a jeho postava nezmění na vizáži i když i to je někdy dobré, změnit způsob hraní a jemu se to každopádně povedlo. Neřekl bych, že je to zrovna idiot, to daleko většího idiota bych viděl v Liškovi ve filmu Návrat Idiota. Takže v tomhle směru to zas tak hrozný určitě nebylo, co se demence týče, ale že to nebude taková legrace na kterou jsem se tak moc těšil, to už jsem byl překvapen, protože Scott na to má, stejně jako na to měl v Bláznivé olympiádě jeho kámoš Knoxville. Fakt je, že jako příběh ze života to na mě rozhodně funguje, jen bych do toho potřeboval víc vtipu, který ve filmu hodně chybí. Jinak rozhodně zajímavý skok do jiných vod pro Seanna Williama Scotta, rozhodně zajímavý. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Verim, ze na papire to muselo bejt vtipny k posrani, ale Williams je bohuzel rezisersky hovado a film dost zmrdal. Cely je to totiz natoceny fakt mizerne, misty to pusobi dost lacine a s nic moc kamerou. Takze i kdyz se Scott snazi, vtipy zvlada podat suverene a ani nejaky to serioznejsi herectvi mu nedela problem, navic tu jsou docela originalni vtipy, tak to proste kolikrat kdovijak vtipne nevyzni. Taky by se hodila nejaka vedlejsi vtipna postava, Scott jako skoro retard, trpici vsemoznejma poruchama mozku a oblejzajici sezeni pro alkoholiky, jen aby moh vypravet svy historky, je sice fajn, ale chtelo by to nekoho, kdo by mu nahraval. Celkove se par vtipku povedlo a nektery jsou fakt masakralni a originalni, k tomu solidni Scott, ale vinou rezisera jen prumer. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

"Stiffmajster"vo vážnejšej úlohe a hneď ako idiot sa neľakol role a skvelo sa jej zhostil,avšak skromné prevedenie a málo finančných prostriedkov sa na tomto diele nepekne odzrkadlilo.Komediálnych prvkov je tuna málo a herecké obsadenie je až na Seanna(na ktorého réžia vsadila)žiadne.Toto dielo mi skôr pripomínalo TV film(podľa skutočnej udalosti)-nedeľa večer na Markíze...ako nejaký vážnejší snímok(na ktorý sa hrá)a preto 4/10... ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

No slabota čo sa týka komédie ani raz som sa poriadne nezasmial zopár scén tam bolo vtipných ale nič extra, tomuto hercovi viac pristane úloha Stifflera v prcičkách to treba uznať, ale čo sa drámy týka tak to už je na inej úrovni, pekný a hlavne zaujímavý skutočný životný príbeh mladíka- úspešného abstinenta, ktorému sťažuje jeho mierna retardácia predieranie sa životom, zažíva kopu nepríjemností ale nakoniec sa to celkom dobre skončí, až na tú lásku:((Takéto príbehy s POLOhappy endom mám rád. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

6.2.2010 ~ Čas od času dám na něčí radu a zkouknu nějaký ten jeho/její oblíbený film. Ten musím vidět, ten stojí za to. Za co stálo tohle, netuším. ~ Když na něco dostanete tip, máte od toho nějaká očekávání. Já měl asi příliš velká, protože tohle mě neoslovilo absolutně nijak. ~ Příběh je o tom, jak bezdůvodně opěvovaný budižkničemu k relativnímu štěstí třídiče odpadu a občasného one-man-showmana přišel. Jestli tam bylo nějaké skryté poselství, minulo mě. Jestli tam žádné nebylo, pak nechápu, proč bylo tohle vůbec natočeno. A ještě "na základě skutečných událostí". Jediné, co tu stojí za řeč, je Scottův herecký výkon. ~ Dneska se už může točit film fakt úplně o h*vně. Další *facepalm*, nemám slov. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama