Reklama

Reklama

VOD (1)

Jeho život byla nuda a šeď... dokud se neobjevila ona! Bill (Aaron Eckhart) je nešťastný; ženatý s dcerou majitele banky, ve které jako bezvýznamný úředník také pracuje, sní o vlastní cukrárně a finanční nezávislosti. Jeho žena Jess (Elizabeth Banks) je přespříliš připoutána ke svému otci a navíc si začne s místním televizním reportérem. Bill, který neustále pojídá nějaké sladkosti, zjišťuje jak moc mu mezitím narostlo břicho. To poslední, co by chtěl, je stát se mentorem jednomu prostořekému klukovi. S ním a s pomocí jeho kamarádky Lucy (Jessica Alba) se pustí do boje o svoji ženu a svůj sen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Wyder 

všechny recenze uživatele

Pouštěl jsem si to jako oddechovou komedii před spaním a musím říct, že mě to mile překvapilo. Je to samozřejmě hodně čitelná blbost, ale smál jsem se téměř po celou dobu filmu. Pokud nechcete přemýšlet, ale jen se zasmát občas povedenejm vtipkům a mezitím koukat na Jessicu, tak se vám to bude líbit... ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Celkem poloprázdný film. Zezačátku z toho vyzařuje vtipnost, ale po chvíli se ta vtipnost vyřazuje. Pak se to dostává k nudné atmosféře, která si sice hraje na to, že nudná není, ale normální divák dokáže rozeznat, co je nudné a co není. Tohle tedy tvůrcům nevyšlo. Sice se v tom šťourají a snaží se o něco, co diváky mohlo bavit, a někteří jim na to nakonec skočili, ale prostě tohle je šeď a průměr. A co na tom, že hlavní hrdina natočil svou ženu, jak dělá čunačinky s celebritou, když to nedokáže podat vtipně. Ach jo, škoda, potenciál to mělo, stačilo by, aby to bylo trochu ucelenější. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Typická rodinná komedie o muži, trpící krizí středního věku, kdy jej trápí nadváha, zaměstnání v tchánově bance, stres a záletná manželka. Podobně jako v Americké kráse se pak snaží o životní zvrat a začíná se sebou něco dělat s pomocí dvou mladistvých, kteří ho vracejí do života, plném zábavy. Celkem průměr, ale celkově to vyznělo opravdu legračně a navíc se mi líbil konec, kde typicky americké sračky vcelku smetl svým nečekaným vyvrcholením. Taky Eckhart je sympatický herec, kterému prostě ty trampoty nepřejete. 65% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zvláštní mix, ve kterém nefunguje několik linií tak, jak by si asi tvůrci představovali. Emoce jsou na bodu plus čtyři z deseti, scénárista občas netrefí to správné místo nebo na významné cíle pálí slepými náboji. Trošku se tu vaří z ničeho a nebýt kvalitních herců, tak by to byla ještě větší nuda. Navíc postava Aarona Eckharta a její „nerozhoupanost k čemukoliv“ mi postupem času lezla pořádně krkem.. herecká chemie tu ale cítit je. Energický projev sympaťáka každým coulem Eckharta jen potvrzuje, že do první ligy bezesporu patří, Elizabeth Banks dostává opět nepříliš prostoru, ale svůj kus slávy si i tak utrhla (už jenom její blankytně modré prádlo stojí za pozornost). A Jessica Alba? Nerad slýchávám, jak neumí hrát, nějaký ohromující talent rozhodně nemá, ale z fleku vyjmenuju půltucet viditelně horších hereček. Výsledek ale působí přes všechny klady i zápory trošku odcizeně. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Všichni víme, co jsou zač americké komedie - buď je to romantické nebo rádoby vtipné nebo pro vyhulence nebo puberťáky nebo prostě nesmyslné, většinou. Tentokrát ne. Málokdy se stane, že dám 5 hvězd filmu a ještě méněkrát často komedii. Ale tohle, to je prostě bomba. Je to inteligentní, vtipné, ze života, vtipné, sympatické, vtipné a Aaron Eckhart je ten, kterej tomu všemu velí (úplně jsem se viděl jednou v jeho kůži, chch). To je dost, že si ho taky režiséři pořádně všimli a začali ho trochu víc obsazovat. Nebudou litovat. Stejně jako vy, když se na to podíváte. "Miluju tě, ale náš život stojí za hovno." ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy jsou Jess (Elizabeth Banks) s Billem (Aaron Eckhart) v nemocnici, má Jess v některých scénách vlasy za uchem, v některých zase naopak rovně. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru 8. září 2007 na filmovém festivalu v Torontu. (Terva)
  • Natáčení převážně probíhalo v St. Louis v americkém státě Missouri, některé dokončovací scény pak v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama