Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

To byl taky nápad bafat na kámošku která balancuje na okraji střechy...že se dotyčná lekne a žuchne jako pytel brambor by mi došlo i ve stavu hlavní hrdinky (teda hrdinky...úchyl je ta holka) . Každopádně kdyby jí ta její kamarádka na začátku filmu dala když jí tak slovně nažhavila tak jsme viděli milé porno a žádnej masakr by nebyl jenže kámoška nedala takže tu máme Alyci které hrábne a přes drogy a vyhazov z práce se dostane k vraždění na potkání. Nejvtipnější na tom je že se za to vůbec nestydí a když se jí pan domácí zeptá co dělá večer za kravál klidně mu odpoví že likviduje mrtvolu. Nejlepší lež je někdy fakt pravda :) každopádně se můžete těšit na sekání a porcování, hrátky s mikrovlnkou nebo mixerem či rozmlácení těla pálkou doslova na kaši a je toho víc. Alyce je prostě svá a člověk by jí skoro až pozval na kafe protože ta holčina si na nic nehraje a je sama sebou což je milé no ne? :) ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Vysoké ambice, které film na svém začátku má, se nenávratně během koukání vytrácí a zůstává jen holá kostra s názvem Alyce. Film musí něco dát, musí z něj vyzařovat nějaký potenciál. Bohužel celou dobu jsem se nudil, každou chvíli jsem koukal na stopáž, kdy ta prokletina skončí. Ano, sice na konci (posledních 8 minut) je solidní nářez, ale pardón, to že sem se předtím nudil tohle opravdu nezachrání! 0% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Troška brutálnejšie vyobrazenie psychicky narušenej mladej dámy, ktorá sa hnevá na všetko a všetkých, ktorí vedú bežné, "šťastné" životy. Mimochodom je dosť vtipná a ja som si rozhodne prišiel na svoje. Odporúčam len pre tých čo nemajú zábrany pozrieť sa na horor, ktorý ponúka široký záber brutality a rôznych psychických pohnútok :) Úplný záver je pre mňa jahôdkou na tortičke ... ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Alyce byla přesně ten typ holky, která byla tichá, nenápadná a nemohli jste vědět, co od ní můžete, čekat. Tichá voda břehy mele a taky, že jo. Na můj vkus se to zbytečně dlouho táhlo než propuklo její šílenství a stal se z ní úplnej cvok. Těch pár úderů na konci už byl úplně nevyvážený s předešlou usínací hodinou. Dávám 40% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Poněkud otravný začátek tohoto nízkorozpočťáku vystřídala docela ucházející hororová jízda jedné drogově závislé nevyrovnané ženy. Alyce je v psychickém rozkladu s různými znepokojivými výjevy způsobenými drogami, má halucinace, sexuální touhy a chuť vraždit. To posldní zmíněné je velmi chutně zobrazené na konci filmu a musím říct, že to byla jeho nejlepší část. Na očividně malé množství peněz to byla jatka, která uspokojí ne jednoho milovníka gore. Navíc to má i vtip, za mě průměr. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama