Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nejde mi do hlavy, že tenhle brilantní, lehce psychologizující, těžce ujetej, černohumorně vtipnej, místy takřka artovej a přitom zjevně poloamatérskej thriller rejžoval stejnej týpek, jako imbecilní megasračku Zombie Strippers. Ale každej se holt měníme a vyvíjíme a ti šťastnější z nás k lepšímu. Zprvu jsem měl obavy, že rozjezdový žvatlání dvou přiožralých pipin bude smrtonosná nuda, podobně jako třeba žvatlání pipin v Tarantinově smrtonosně nudným propadáku Death Proof, ale kupodivu nebylo to tak hrozný, Alyce se mi navíc docela líbila, no a když zanedlouho začalo konečně propukat v plný síle její halucinační sadomasochistický šílenství, líbila se mi čím dál víc. Pětihvězdový scény: Návštěva u Carroll ve špitále, lesbicko-nekrofilní záchvat na pohřbu, vyjebání s Kurtem, porcování Vincenta, střílečka u dealerů... Sakra chtěl jsem dát "jen" čtyři, ale proč vlastně, když tohle netuctový a záživný béčko nemá žádnou zásadní chybu?! ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ďakujem,že si mi ukázal svoj svet chvenia,žrebec.A teraz vypadni.Tento film si zo seba ťažkú hlavu nerobí,niektoré dialogy ako napr.aj tento ma dost rozosmiali.Sú najlepšie kamarátky,raz večer si dajú E-čko a idú na strechu a Alyce akože nechtiac tu kamarátku zhody zo strechy.Policajtovi ale aj všetkým ostatným povie svoju pesničku,len to ešte nevie že jej kamarátka to prežila,aj keď je veľmi znetvorená raz pravdu aj tak povie,čo sa stalo na streche a tak čo s nepohodlným svedkom aj keď to je jediná kamarátka tak ju udusit vankúšom.Je to hlavne o jednej holke,ktorá sa skoro za noc stane totálnou psychopatkou a pocítia to všetci,ktorý ju aspoň trocha nasrali.Tu film ukazuje silu cynizmu a dosť silnú dávku čierneho humoru,aj keď v obsahu komédia nie je napísaná.Neviem či to bol zámer tvorcov,alebo to mysleli ako vážne.Lebo keď sa pokúšala zbaviť tela a ruku dala do mikrovlnky a aj tak zistila,že mierne prepečené maso sa reže tak isto zle ako surové,to je ale zistenie.A čakal som čo mi dá finále a dočkal som sa totálne bláznivo streleného záveru.Ja som sa bavil,nemám rad komediálne horory ale tento mi veľmi sadol a som veľmi spokojný.J.Dornfeld ako psychicky narušená žena nebola presvedčivá ale páčilo sa mi jej svojské poňatie labilnej ženy s uštipačným humorom. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak vám teda řeknu, že Lee se vůbec nezměnil a furt je to pěkně ujetý parchant. Zpočátku jsem jeho film moc nepobral (tím nemyslím, že bych ho nechápal), doslova jsem se nudil při sledování dvou sjetých a ožralých buchet, které si k mému zklamání ani nezalaškovaly, ale potom se to rozjelo do zajímavých parametrů. Je pravda, že na pořádnou akci (krvavou) si počkáme docela dlouho, ale po psycho stránce to byla jízda – hlavně díky pomatené hlavní hrdince. Tady ty erotické chvilky a hrátky celkem bodly. Potom jsem měl zase dojem, že sleduju černou komedii, díky zajímavému zbavování se mrtvol (mrtvolu je opravdu potřeba nejprve pořádně naklepat „bejsbolkou“, ale jako zlepšení jsem vážně cítil. Nebudu tu tvrdit, že je to nezapomenutelná podívaná, ale díky některým momentům se k filmu určitě ještě vrátím. 50% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sice ne zrovna originální, ale velmi sympaticky a zajímavě pojatý... a teď bych asi napsal rozpad osobnosti, ale když tak o tom přemýšlím, Alyce vlastně svou osobnost v tom filmu jen utužovala, dávala ji volnost a stmelovala ji. Skvělé propojení nekomediální komičnosti (nemělo to být primárně zábavné ale ve své reálnosti se tomu člověk prostě zasměje) se syrovou brutalitou, ověnčené hned několika skvělými scénami (sex s trenérem, snaha zbavit se mrtvoly, úplně poslední scéna a záběr). Hodně velkým plusem je obsazení hlavní hrdinky, Jade Dornfeld je parádní a čím více její Alyce hrabalo a vnitřně se osvobozovala, tím byla sympatičtější a sexy. 3.5* ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Poněkud otravný začátek tohoto nízkorozpočťáku vystřídala docela ucházející hororová jízda jedné drogově závislé nevyrovnané ženy. Alyce je v psychickém rozkladu s různými znepokojivými výjevy způsobenými drogami, má halucinace, sexuální touhy a chuť vraždit. To posldní zmíněné je velmi chutně zobrazené na konci filmu a musím říct, že to byla jeho nejlepší část. Na očividně malé množství peněz to byla jatka, která uspokojí ne jednoho milovníka gore. Navíc to má i vtip, za mě průměr. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama