Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Vysoké ambice, které film na svém začátku má, se nenávratně během koukání vytrácí a zůstává jen holá kostra s názvem Alyce. Film musí něco dát, musí z něj vyzařovat nějaký potenciál. Bohužel celou dobu jsem se nudil, každou chvíli jsem koukal na stopáž, kdy ta prokletina skončí. Ano, sice na konci (posledních 8 minut) je solidní nářez, ale pardón, to že sem se předtím nudil tohle opravdu nezachrání! 0% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Těžko zařaditelná Alyce dokáže umně přitáhnout pozornost. Začíná jako trip dvou znuděných kamarádek a prapodivná užvaněná báchorka o nepovedených vztazích. Končí jako krvavá jatka. Do toho trocha duchařiny, trocha dramatu, hodně skepse a ironie. Rychlost, emoce i gradace jsou do značné míry určené technickým ztvárněním snímku, které může připomenout Aronofského Requiem za sen. A taky že připomíná. Po tragické nehodě sledujeme hrdinčin morální úpadek do světa drog, halucinací a prostituce, její emoční vyprahlost a absolutní lhostejnost ke všemu, co předtím považovala za alespoň trochu důležité. Závěr pak potěší i trochu jiné diváctvo, které si potrpí na exploatačních momentech, které nám Alyce se zarputilostí rozvášněného rotvajlera nabídne. Depresivní sondě výrazně pomáhá herecké obsazení, absolutně neznámá Jade Dornfeld předvedla slušnou odvahu pro ponoření se do postavy, která rozhodně není nezajímavá. Režisér Jay Lee vnáší do žánru zase něco trochu jiného, a dokázal to, čemu se mnozí ani trochu nepřiblíží – vyvolat zájem. Černohumorná tečka je pak exkluzivní!! Spíš tři *, ale tentokrát chci jít nahoru!! ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrnej horor, kde asi půl hodinu nic moc hororového neděje, ale zbytek filmu je celkem masakr. Podle mě zde moc hororová atmosféra neni, jde spíš o přoměnu osobnosti hlavní představitelky, kdy se jí po nešťastné nehodě zmrzačí nejlepší kamarádka (tak trochu i její vinou) a ona to neunese a začne z toho magořit. Za mě 60% :) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Koho pri tom filme aspoň raz nenapne, má môj obdiv a rešpekt. Nerozumiem úplne presne, prečo tej čajke tak preplo, alebo čo to za drogy brala, ale natočené to je bravúrne. Dobrý úvod, dobré postavy, rozumné minutáž, nie veľa kecavých pasáži o hovne a strhujúci záver. Vnútorne som ale po tom filme rozbitý jak slovenské cesty, preto to neviem ešte nejak komplexne ohodnotiť. Dám ako dám, uvidím časom. Rozpačité 3 z 5 ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Poněkud otravný začátek tohoto nízkorozpočťáku vystřídala docela ucházející hororová jízda jedné drogově závislé nevyrovnané ženy. Alyce je v psychickém rozkladu s různými znepokojivými výjevy způsobenými drogami, má halucinace, sexuální touhy a chuť vraždit. To posldní zmíněné je velmi chutně zobrazené na konci filmu a musím říct, že to byla jeho nejlepší část. Na očividně malé množství peněz to byla jatka, která uspokojí ne jednoho milovníka gore. Navíc to má i vtip, za mě průměr. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama