Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jay Lee nám po tvůrčí stránce konečně dospěl. Pokud byl Slaughter špatným pokusem o nízkorozpočtový Night of the Demons, a Zombie Strippers! už poctivým gorefestem s příjemným obsazením, Alyce je pak vyzrálým filmem v právem slova smyslu. Většinu času tvářící se jako psychologické drama s námětem tak vážným, až z toho mrazí. Hrdinčin propad do absolutních depresí, drogové závislosti a sexuálních deviací je podán reálně, bez náznaků humoru. A pak přijde posledních 15 minut, ve kterém se všechno zlomí: hrdinka začne jednat a divák se nestačí divit. Krvavá nadsázka vás ošlehne s první várkou vyvrhnutých vnitřností, smích vyvolá zbavování se těla kuchyňskými spotřebiči a nepustí až do naprosto odzbrojujícího finále. Otázku "What?" nepokládá Alyce, nýbrž překvapený, na kolena sražený divák. Pěkné. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Když si pustíte posledních cca 20 minut, tak vážně o moc nepřijdete. Ale poslední dvacetiminutovka stala za to. Závěr byl docela Tarantinovský a to já rád. Na to, jak měl snímek nízký rozpočet, tak závěr byl natočený skvěle a porcování vypadalo tak krásně realisticky. Alyce není film pro každého, ale už kvůli závěru stojí za podívání. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

První hodinu se neděje nic zásadního a člověk se nudí. Na jednu stranu pár scén bylo pěkných, ale nic jiného nám Alyce nenabídne. Zbývající půl hodina je brutální a hodně stravitelná. Kdyby to začalo dříve a děj byl spíše jako poslední půl hodině, tak zvednu hodnocení. Podle mého názoru moc dlouho trvalo než Alyci hráblo a to byla velká škoda... 6/10 = 60% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sice ne zrovna originální, ale velmi sympaticky a zajímavě pojatý... a teď bych asi napsal rozpad osobnosti, ale když tak o tom přemýšlím, Alyce vlastně svou osobnost v tom filmu jen utužovala, dávala ji volnost a stmelovala ji. Skvělé propojení nekomediální komičnosti (nemělo to být primárně zábavné ale ve své reálnosti se tomu člověk prostě zasměje) se syrovou brutalitou, ověnčené hned několika skvělými scénami (sex s trenérem, snaha zbavit se mrtvoly, úplně poslední scéna a záběr). Hodně velkým plusem je obsazení hlavní hrdinky, Jade Dornfeld je parádní a čím více její Alyce hrabalo a vnitřně se osvobozovala, tím byla sympatičtější a sexy. 3.5* ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Nie som si istá čo presne chcel autor týmto snímkom povedať.Myslím,že sa nevyjadrím až tak špatne ked zhodnotím, že sa tu vystriedalo viacero žánrov.Ak by sme to hlbšie rozobrali a išli do detailu mohli sme tu vidieť psychologickú drámu,cez krimi zápletku,postrehla som tam aj mierny náznak duchariny a malo to aj špecifický prvok hororu a to krv.Ale ako horor mi to rozhodne neprišlo ako je uvedené v popise.Celý čas sa tam nič podstatné vlastne nedeje,hraničiace s nudou,až s nutkaním posunúť dej dopredu.Celé mi to prišlo ako keby autor potreboval všetko podstatné vtesnať do posledných 20 minút.Ak sa vám podarí prelúskať celým filmom za vašu trpezlivosť budete náležite odmenení v podobe krvavých orgií.Ja som vydržala a tam sa teda diali veci.Jednoznačne pre mňa nečakaný záver.Ale aj napriek tomu toto celé hodnotím ako jednu globálnu kravinu,i ked nie až tak nezmyselnú a nereálnu. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama