Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěném domě naleznou detektivové stovky videokazet, zachycujících mučení a vraždy obětí neznámého, výjimečně sadistického únosce a masového vraha… (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (230)

misterz 

všechny recenze uživatele

Dokumentárne spracovanie tohto snímku diváka prevedie všetkými možnými zákutiami myslenia masových vrahov, hlavne toho z Poughkeepsie, ich zvykmi a rôznymi scenármi ich vraždenia. Nekvalitný obraz nájdených videopások síce pridáva na autencite avšak z pohľadu filmového diváka je to skôr na škodu. Mnohé scénky sú ťažko sledovateľné, navyše obraz je často roztrasený a strih chaotický. Vidím to na slabší priemer. 55/100 ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem pátral, jestli se jedná o skutečný příběh a zjistil jsem, bohužel ke svému zklamání (ale i zároveň uklidnění), že se jedná pouze a jen o film smyšlený, který možná má jen nějaké vzdálené podobnosti s vraždami páchanými v Poughkeepsie černochem, jehož jméno je Kendall Francois... Kdyby to bylo vše pravdivé, asi bych nevěděl jak hodnotit, takhle se ale můžu zaměřit na samotný dokument a jeho obsah a potom vidím hodnocení na jasné 4 hvězdičky, protože mráz mi běhal po zádech od začátku až do závěrečných titulek. Fakt síla! ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch pseudo-dokumentů, kterým máte tendence věřit. A já uvěřil. Alespoň na načas. Možná proto, že v tomto případě nejsou ani tak důležité "autentické" záběry z mučení, kterých je poskrovnu a jsou rozmazané, ale jedná se spíše o sledování samotného vyšetřování s komentářem řady "odborníků". Nebo možná i odborníků. Bůh ví. Prostě mě Dowdie nalomil a já ještě úplně nesrostl. 80% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Hraný dokument s prvkami horroru - nevšedná kombinácia, ktorá mohla dopadnúť oveľa horšie, no keď sa na to pozriem spätne, tak sa z toho dalo vycucať oveľa viac. Malo to šťavu a nápad, krorého koncept sa mi zo začiatku dosť pozdával, ale chýbal tomu lepší príbeh, niečo údernejšie, čím by ma tvorcovia presvedčili o lepšej tvorivej predstavivosti, pretože od polovice filmu akoby len nechali plynúť to, čo na začiatku rozbehli a na nič viac sa už nezmohli. Pomerne komické mi prišla aj práca s (autentickou) kamerou, kde všetko podstatné sa udialo mimo záber a tak sme boli ukrátení o to hlavné - horrorové. Atmosféra to ale celkom zachraňovala, takže všeho-všudy taký poctivý priemer. 55%. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Dokumentárny film ( tváriaci sa ako hraný film ) rekonštruuje prípad beštiálneho vraha, ktorý svoje obete týral a zabíjal. Vystupuje tu mnoho policajtov zainteresovaných na vyšetrovaní, psychológov a znalcov a snažia sa poodkrývať charakter postavy vraha a celého prípadu. Niektoré scény sú sadistické, iné svojím natočením konkurujú horroru. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (Rollo_Tomasi)
  • Herečka Stacy Chbosky má obě ruce zdravé a kompletní. Efektu pahýlu ruky bylo dosaženo za pomoci triku se zeleným plátnem a rukavicí. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama