Reklama

Reklama

Ezra Miller se představí v roli Barryho Allena alias Flashe, který ve vůbec prvním samostatném filmu o superhrdinovi DC překonává hranice svých superschopností. Barry Allen použije svou superrychlost, aby změnil minulost, ale jeho pokus o záchranu rodiny vytvoří svět bez superhrdinů a donutí ho závodit o život, aby zachránil budoucnost. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (511)

mcb 

všechny recenze uživatele

Pohřeb DCEU v přímém přenosu. Osudovou epiku z trailerů mění Muschietti na kolotočářsky přepálenou epizodu Ricka a Mortyho, v níž nechtěné záchvaty smíchu střídají bizarní momenty a všudypřítomná sebereference. Ještě že se to celé restartuje, protože po tomhle přebujelém chaosu by nebylo kam ani proč pokračovat. Když zábavný brainwash, tak určitě takhle. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Je to velké, hlasité a barevné a vůbec to nedává smysl. Co to je? Ano, nový Flash se ladně zařadil po bok žánrové konkurence a bohužel není ničím výjimečný. V jádru totiž jde o DC verzi plácání se v mnohovesmíru, která má hodně styčných ploch s dvojkou Doctora Strange a trpí hlavně slabou prací s postavami a přemírou digikejklí. Proč se finále odehrává na nudné pláni, kde nic není? Proč jede (hlavně „mladý“) Ezra tak vysoký level otravnosti? A proč to celé vede odnikud do bodu, který má vyvolat akorát nekonečnou debatu v hospodě? Tempo naštěstí není úplně marné a příběh má silné jádro ve Flashově vztahu s matkou (tyhle scény fungují na jedničku). Pokud ale čekáte něco víc než komiksový výplach, v němž je Michael Keaton docela fajn a Sasha Calle prakticky zbytečná, těšíte se zbytečně. Třeba kreslený Spider-Man je se svým mnohovesmírovým dobrodružstvím v úplně jiném (mnoho)vesmíru. (6/10) ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Obsadiť Ezru Millera do role Flasha bola chyba, myslím si to už od Justice League. Ten človek nie je ničím z toho, čim je Tom Holland. V skratke je slizký, je starý a nemá ani náznak komediálneho talentu (čo je docela problém, keďže prvá polka filmu je komédia). Cameá zbytočné, s výnimkou tých supermanských (aj keď vidieť naposledy Gal, potešilo). A triky strašné - zastaralá počítačová hra.  Čo sa mi teda vlastne páčilo? Tie cameá - supermanské. Vzťahy. Michael Keaton. Supergirl. Štylizácia jednotlivých scén. Radosť, s ktorou to bolo evidentne točené. Zastaralé motívy, siahajúce až do donneroviek. Mišmaš všetkého možného.  Nedáva to zmysel, hej. Je to guilty pleasure. Ten vesmír mi nebude chýbať (možno s výnimkou tretej Wonder Woman). Neteším sa ani na Gunnverse. Snyder rulez. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Jediný film DCEU, během jehož sledování jsem si nechtěla vyškrábat oči a vyškubat vlasy. A dokonce jsem se bavila. Ale pořád je to dost pitomé, aby bylo jasno. A problematické skrz Ezrova civilní extempore. Ale mám ještě potřebu pár týdnů poté dojít a říct, že Muschiettimu se povedlo se dvěma Ezry vytvořit víc chemie mezi postavami než všem ostatním DCEU režisérům se všemi ostatními herci dohromady. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[77%] Viděno v kině. Na tohoto sólového FLASHE jsem se docela těšil. Ezra Miller je docela sympaťák; DC mám rád, tak víc než přepálenou a zábavnou CGI akci jsem nečekal. Naštěstí to funguje docela dobře i příběhově. To ocitnutí v jiné realitě a čase připomene i marvelovky jako je Dr Strange nebo Spiderman z r 2021. Je teda pravda, že mě Miller chvílemi trochu otravoval (myslím tím toho jeho dvojníka), ale pak jsem se už jen usmíval a soustředil se na děj, AKCI a skvělého Keatonu, který se zde vrátil jako BATMAN! CO k tomu dál říci? Určitě to není tak excelentní jako je třeba Muž z oceli, to by chtělo asi víc zapamatovatelných scén, emocionálních momentů atd. I když ta linie s Barryho rodiči byla docela obstojná. Takže vedle Millera tu měl Michael Keaton docela hodně prostoru, takže to mě opravdu potěšilo. Ben Affleck se tu moc neohřál, ale potěšilo mě ho vidět a ta jeho úvodní akce byla víc než slušná. Jsou to různá camea; některá pobaví. 😉 Třeba Gal Gadot mě potěšila – aspoň na těch 4, 5 min. Hudba – celkem ok. Akce je tu dost, ve finále už trochu začne nudit, ale je to prostě takový standart DC. Na výplach víc než vhodný. Za mě spokojenost! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (47)

  • K filmu vyšel třídílný komiksový prequel s názvem „Flash: Fastest Man Alive“, ve kterém je i Batman, a Flash se zde utkal se záporákem jménem Girder. (Knowho)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Komiksový Blue Beetle má tragický start

Komiksový Blue Beetle má tragický start

20.08.2023

Warneři se sice můžou do konce rukou plácat po zádech za to, jak moc se jim vyplatila sázka na Barbie v režii Grety Gerwig s Margot Robbie v hlavní roli, jenže bokem růžového megahitu se studiu v… (více)

Reklama

Reklama