Reklama

Reklama

Ezra Miller se představí v roli Barryho Allena alias Flashe, který ve vůbec prvním samostatném filmu o superhrdinovi DC překonává hranice svých superschopností. Barry Allen použije svou superrychlost, aby změnil minulost, ale jeho pokus o záchranu rodiny vytvoří svět bez superhrdinů a donutí ho závodit o život, aby zachránil budoucnost. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (5)

Trailer 11

Recenze (511)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Dvě hodiny čekání na minutu v multivesmíru. Asi už nemám potřebnou trpělivost. Navíc to má strašně prapodivnou, až zcizující atmosféru. Mám rád netradiční volby, ale už úvodní akce s miminy, kde chybí pro míru komediální absurdity jen Frank Drebin, mě vyhodila ze sedla. A pak už jsem úplně nedosedl. Michael Keaton po letech potěšil, ale jak je to celé spíš atrakce než skutečný příběh, tak jeho Batman nemá moc kam jít (a také nikam nedojde). Dívat se na to dá, ale žádná velká radost to není. A nezachránil to ani Eric Stoltz. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Po nie najlepších recenziách som dúfal, že "The Flash" nebude žiadnou filmovou komixovou tragédiou. To sa chvalabohu nestalo. Vlastne si myslím, že v rámci toho, čo sme tu mali vidieť to bolo celkom dobré. Výraznejším problémom je pre mňa len veľké recyklovanie námetov a fórov, ktoré sme videli miliónkrát. No rovnako má v sebe malé momentky, ktoré sú samé o sebe vynikajúce a dávaju filmu to niečo, čo ho robí pre mňa zapamätateľným. Mimo toho, že ide o komixový film. Najlepšie časti sú pre mňa keď je Barry so svojou mamou. Najmä v závere. Celá tá časť je tak skvele spracovaná, že sama o sebe je veľmi silným a kvalitným momomentom. A nebudem to nijakým spôsobom zahmlievať. No film nevyzerá veľmi zaujímavo, príbehovo nemá toho veľa na ponúknutie a koncept o teórii motýlich krídel je už neskutočne starý a tento do toho moc veľa neprináša. Dokonca miestami Barry robí ďalšie chyby, ktorými sa nejako snaží vykompenzovať tie, ktoré urobil a veci sú len horšie. Neviem. Som rád, že som film videl, no vrátiť by som sa k nemu už asi nevrátil. Aj pre jeho dĺžku aj pre fakt, že mi nepriniesol niečo, čo by som výraznejšie ocenil, okrem niekoľkých skvelých momentiek, ktoré stoja za to, aby si človek pozrel film aspoň raz. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Nový Flash je totální šílenost. On už to ve svém komentáři velmi barvitě nakousl i Wade, ale musím se opakovat. Tohle jsem nečekal ani v těch nejšílenějších snech. Hodně dlouho jsem počítal s tím, že ten film nedopadne dobře, ale první reakce ve mně vzbuzovaly alespoň nějakou naději. No... Z výsledku jsem reálně v šoku. Muschietti totiž do kin poslal neřízenou střelu, která je po většinu času absolutní, ale absolutní bizár. Ezra řádí jako utržený z řetězu (což z nějakého záhadného důvodu funguje), Keaton je prostě "cool", a někde na pozadí toho všeho se odehrává příběh, který vás vlastně vůbec nezajímá. Protože v té záplavě gagů, pitvoření, digitálního bordelu a epických "batscén" prostě není podstatný. Supergirl v podání Sashy Calle je skvělá, ale líbilo se mi to? Já vlastně ani nevím. Mám totiž pocit, že někdo vzal můj mozek, a se smíchem s ním flákl do zdi. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Film, který si nakonec neukousl až tak velké sousto, jak jsem se obával, a není jen čekáním na Batmany a všechna možná camea. Je to opravdu dobrý, především zábavný Flashův příběh. Nic hlubokého, nic, na co bych dlouho vzpomínal, ale o to asi ani nešlo. Škoda "jen", že je ten film vlastně k ničemu a že si ho už před premiérou řadou různých rozhodnutí zařízlo samo studio. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Obsadiť Ezru Millera do role Flasha bola chyba, myslím si to už od Justice League. Ten človek nie je ničím z toho, čim je Tom Holland. V skratke je slizký, je starý a nemá ani náznak komediálneho talentu (čo je docela problém, keďže prvá polka filmu je komédia). Cameá zbytočné, s výnimkou tých supermanských (aj keď vidieť naposledy Gal, potešilo). A triky strašné - zastaralá počítačová hra.  Čo sa mi teda vlastne páčilo? Tie cameá - supermanské. Vzťahy. Michael Keaton. Supergirl. Štylizácia jednotlivých scén. Radosť, s ktorou to bolo evidentne točené. Zastaralé motívy, siahajúce až do donneroviek. Mišmaš všetkého možného.  Nedáva to zmysel, hej. Je to guilty pleasure. Ten vesmír mi nebude chýbať (možno s výnimkou tretej Wonder Woman). Neteším sa ani na Gunnverse. Snyder rulez. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (47)

  • Nápis na väzenskej uniforme Supergirl (Sasha Calle) znie „Samaya Opasnaya“, čo v ruštine znamená „Najnebezpečnejšia“. (Arsenal83)
  • Snímek způsobil studiu ztrátu ve výši 200 milionů amerických dolarů. S rozpočtem 220 milionů film v kinech utržil pouze 271 milionů dolarů. (fiLLthe3DD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Komiksový Blue Beetle má tragický start

Komiksový Blue Beetle má tragický start

20.08.2023

Warneři se sice můžou do konce rukou plácat po zádech za to, jak moc se jim vyplatila sázka na Barbie v režii Grety Gerwig s Margot Robbie v hlavní roli, jenže bokem růžového megahitu se studiu v… (více)

Reklama

Reklama