Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Francie Arthur et la vengeance de Maltazard (více)
Trailer 1

Po úspěšném filmu Arthur a Minimojové přichází Luc Besson s pokračováním příběhu o malém hrdinovi… Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s princeznou Selénií. Minimojové na jeho počest chystají obrovskou hostinu a princezna se chystá obléknout do šatů z růžových okvětních plátků. Arthur ale nečekaně najde zrnko rýže, kde je napsáno SOS. Není pochyb o tom, že princezna Selénia je v nebezpečí! Arthur se dvakrát nerozmýšlí a vydává se ji zachránit. Až na místě ale zjistí, že Minimojové ho o pomoc nevolali. Kdo na mladého hrdinu nastražil tuto léčku? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

yeniczek 

všechny recenze uživatele

Je možné, aby druhý díl točil ten samý režisér jako díl první a přesto to vypadalo jako nějaký direct to DVD od druhořadého pomocníka režie? Ano.. Absolutně bez příběhu (Maltazarova pomsta? Kde?! Je tam posledních deset minut...)a Arturovi rodiče mají být doufám jen špatný vtip.. Oproti hravému prvnímu dílu je toto skoro na odpad... Besson těžce přestřelil.. Mohl to nacpat do deseti minut a místo třetího dílu to dát do jednoho filmu... ()

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Ach jo,oproti prvnímu filmu obrovský propad!Netvrdím,že Artur a Minimojové byl nějaký extra film,ale měl své kouzlo a originalitu.Tohle rádoby pokračování je velmi stupidní,jakoby narychlo udělané někde o přestávce jiného natáčení,jsem neskutečně zklamán a mám co dělat,abych nedal odpad!!!Bessone,styď se!!! ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se jedná o nejslabší díl "minimojské trilogie", který funguje spíše jako most mezi jedničkou a trojkou než jako samostatný film, a tvoří zejména živnou půdu pro závěr trilogie, tudíž je důležité se hned podívat na třetí díl, aby byl docílen nějaký efekt. Některé nápady z mikrosvěta byly pěkné, nicméně často to sklouzávalo do tuctových a někdy i lehce trapných končin. Zkrátka snímek, který vznikl pouze a jen pro to, aby navodil atmosféru pro finální část. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po celkem příjemné jedničce nám Besson servíruje trošku slabší druhý díl,jehož největším neduhem budiž fakt,že končí v tom nejlepším.I tak sem se ale poměrně slušně bavil i přes fakt,že většina vtípků je spíše infantilního ražení a tudíž zaměřená spíše na menší diváky.Uvidíme,co nám Besson přinese v konečném dílu Minimojovské trilogie... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vcelku vysoký ohlas Bessonového prvního animáku dal podnět ke vzniku volného pokračování, které se drží stejného schématu a atmosféře. Je to ale na škodu, protože se tu neobjevuje nic nového. Maltazard zase vyhrožuje, Mimojové jsou v ohrožení a tak se Arthur opět vydá jim na pomoc. A dobrodružství může začít. Kvalita snímku je stejná. Animace je zdařilá a kombinace animovaných sekvencí s těma hranýma funguje dobře. Luc Besson se tentokrát rozhodl pro otevřený konec, což je jediná změna, která předznamenává další pokračování. A snad slibuje něco nového. Maltazar vstoupil do světa lidí, takže to předpovídá nové možnosti. Inu, necháme se překvapit. ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama