Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Francie Arthur et la vengeance de Maltazard (více)
Trailer 2

Po úspěšném filmu Arthur a Minimojové přichází Luc Besson s pokračováním příběhu o malém hrdinovi… Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s princeznou Selénií. Minimojové na jeho počest chystají obrovskou hostinu a princezna se chystá obléknout do šatů z růžových okvětních plátků. Arthur ale nečekaně najde zrnko rýže, kde je napsáno SOS. Není pochyb o tom, že princezna Selénia je v nebezpečí! Arthur se dvakrát nerozmýšlí a vydává se ji zachránit. Až na místě ale zjistí, že Minimojové ho o pomoc nevolali. Kdo na mladého hrdinu nastražil tuto léčku? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

Fingon 

všechny recenze uživatele

70% Je to zvláštní, ale dvojka mi nepřišla o moc horší než jednička (která se mi dost líbila)... a i když je film vpodstatě bezdějový, během sledování mi to vůbec nepřišlo - holt hmyzí společnost je tu prezentována značně "cool" způsobem a mizanscéna je poseta tolika detaily, že na první shlédnutí ani nejde všechno pochytat, takže mně to i stačilo. Kromě toho Selena je fakt kus a jen mně mrzí, že jí v tomhle dílu bylo tak málo... těším se na trojku. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Boužel obrovské zklamání. Chápu, že drudý díl je jen spojka před dílem třetím, ale i 93 minut je zde moc a film je zbytečně natahovaný a nudný. Za celých 90 minut se dozvíte jen to co vyplýva z názvu. A když se snímek docela rozjíždí ( na poměry filmu ) tak se na plátně objeví TO BE CONTINUED ... Opravdu zbytečný dil. Nechápu proč Besson nenatočil trošku delšího Arthura a za to s definitivním koncem. ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku obrovské mínus za to, že to začalo hned animovaně a já tak nemohl být svědkem Arturova přesunutí do světa Minimojů. No tak tohle mě napadlo hned na začátku a zapsal jsem si to, abych to nezapomněl. Ovšem hned posléze jsem zjistil, že bych měl více trpělivý a chvíli si počkat, a to si budu pro příště pamatovat. Protože Arturův přesun se konal. Každopádně jsem čekal něco víc, po 40 minutách se nic nedělo, po hodině se také nic nestalo, ale až 20 minut před koncem se tam objevil Maltazard. To mě už napadlo, že asi to skončí otevřeně a třetí díl bude pokračování. A také že jo. Žádný boj se nekonal, bylo to jen příprava na třetí díl, který bude doufám daleko lepší. No jinak co se týče tohohle, tak to na mě působilo nějak zmateně a místy přehnaně a trošku i nelogicky. Třeba tolik cavyků při pokusu o zabití včely? A nemá včela při bodnutí uhynout? Navíc je velice pozoruhodné, že určitě všichni v tomhle filmu fandíme včele, aby jí nezabili, přitom v normálním životě by nikdo z nás ani neváhal a včelu ihned majznul. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Upřímně, celé se to vyvíjelo na tři hvězdičky, ale ten závěr-nezávěr to úplně zabil. V podstatě to má děj, který vede odnikud nikam a ač všechny hlavní i vedlejší postavy znáte, chápete jejich chování, tak nepochopíte důvod vzniku tohoto snímku. Tedy spíše jeho rozdělení na dvě části. Až moc to totiž zavání ždímáním peněz z něčeho, co šlo naservírovat jedním chodem. 50% ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby slabší než jednička. Animace stále ujde (vlastně je to nejsilnější stránka filmu), ale příběh je opravdu nudný. Pořádný spád to nabere až dvacet minut před koncem. Musím říct, že se nedivím těm co to měli problém dokoukat. Konečný cliffhanger mě ale zarazil a vyvolal potřebu zhlédnout třetí snímek o Arturovi. Proto jsem se nakonec přiklonil k třetí hvězdičce. 45% ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama