Reklama

Reklama

Zoetrope

všechny plakáty
Krátkometrážní / Mysteriózní / Experimentální
USA, 1999, 18 min

Recenze (5)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nihilistické cosi, u kterého chápu o co se snaží, ale dost ho sráží to strašně časté opakování záběrů, které už mi časem přišlo dost otravné. Mít to 5-7 minut max., pak by to mělo i nějakou atmosféru a asi bych i byl spokojený, ale na 18 minut tohle nevystačí ani náhodou a žádný silnější dojem to nevyvolá. Nějakou atmosféru to má i tak, ale nevtáhne a spíš se na ní dá ocenit snaha, než cokoli jiného. 3* ()

Scytale 

všechny recenze uživatele

Industriální klaustrofobní fantazie (čtěte noční můra) s podmanivým ambientně hlukovým podkladem od (Briana) Lustmorda. ()

Prolog 

všechny recenze uživatele

THERE IS NO ESCAPE... Jestli jsem někdy viděl šílenej film tak je to právě Zoetrope. Charlie Deaux je fakt zabiják. Temnota temnota temnota....temnota a industial... THIS IS YOUR FUTURE! FOLLOW ME INSIDE... Mimochodem, hudbu k Zoetrope dělal Lustmord, jeden z mých nejoblíbenějších dark ambient/industirálních umělců. A dopadlo to vážně skvěle! HUMANITY IS DUST... Zoetrope je prostě až neuvěřitelně silná dávka temnoty, prázdnoty...18 minut něčeho co ve vás zůstane...už navždy... ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Vyborne natocena a najma zostrihana kratka snimka, kde -- ako inak -- vyznamnu ulohu zohralo nazvucenie v podani majstra dark ambientu... Lustmord. Nemam co vytknut, preto v tomto pripade 100%. ()

Reklama

Reklama