Reklama

Reklama

Zoetrope

všechny plakáty
Krátkometrážní / Mysteriózní / Experimentální
USA, 1999, 18 min

Recenze (5)

Scytale 

všechny recenze uživatele

Industriální klaustrofobní fantazie (čtěte noční můra) s podmanivým ambientně hlukovým podkladem od (Briana) Lustmorda. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nihilistické cosi, u kterého chápu o co se snaží, ale dost ho sráží to strašně časté opakování záběrů, které už mi časem přišlo dost otravné. Mít to 5-7 minut max., pak by to mělo i nějakou atmosféru a asi bych i byl spokojený, ale na 18 minut tohle nevystačí ani náhodou a žádný silnější dojem to nevyvolá. Nějakou atmosféru to má i tak, ale nevtáhne a spíš se na ní dá ocenit snaha, než cokoli jiného. 3* ()

Prolog 

všechny recenze uživatele

THERE IS NO ESCAPE... Jestli jsem někdy viděl šílenej film tak je to právě Zoetrope. Charlie Deaux je fakt zabiják. Temnota temnota temnota....temnota a industial... THIS IS YOUR FUTURE! FOLLOW ME INSIDE... Mimochodem, hudbu k Zoetrope dělal Lustmord, jeden z mých nejoblíbenějších dark ambient/industirálních umělců. A dopadlo to vážně skvěle! HUMANITY IS DUST... Zoetrope je prostě až neuvěřitelně silná dávka temnoty, prázdnoty...18 minut něčeho co ve vás zůstane...už navždy... ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Vyborne natocena a najma zostrihana kratka snimka, kde -- ako inak -- vyznamnu ulohu zohralo nazvucenie v podani majstra dark ambientu... Lustmord. Nemam co vytknut, preto v tomto pripade 100%. ()

Reklama

Reklama