Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Wally 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je luxusní záležitost a docela lituji malé děti, že tohle nemůžou sledovat jako Večerníček a jde to pouze velmi brzo ráno, kdy ještě moc nevnímají. Super je, že si k tomu můžeme sednout doma úplně všichni od nejmenších po nejstarší a stejně se řehtáme na celé kolo. Kdybych měl vypíchnout nejoblíbenější postavu, pak by to byla ta tlustá ovce, která všechno sežere a pohltí úplně vše. No a nesmím zapomenout na prasata, která se objevují zřídka, ale když tam jsou tak to stojí za to... Paradní plastelínová akce! ()

skinnee 

všechny recenze uživatele

potom ako som tu podarenu ovecku objavil v jednom dieli Wallace&Gromit sa mi do ruk dostalo vsetkych 40 dielov... a proste menej ako 5* sa neda dat. Niektore diely poslabsie ale to sa roztomilym oveckam da prepacit. Ale v kazdom dieli je stale dostatok vtipu a napadov. Mimika oveciek a vystresovaneho psa nema chybu. Takze vdaka tomuto vecernicku vidime co robia ovecky ked sa nepozerame a ked sa nahodou otocime v domneni ze sa nieco deje tak len stoja a prezuvaju travu. ()

Reklama

Maryinka 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že podobné "pohádky" z plastelíny jsou jen pro děti. Některé možná ano, ale tahle určitě ne. Pobaví se u ní nejen děti, ale i celá rodina včetně otce s velice náročným smyslem pro humor (vlastní zkušenost). Kdo někdy viděl Ovečku Shaun, ten rozhodně nemůže říct, že to je průměrná blbina pro děti. Já moc pohádky nesleduji a obzvlášť proto jsem ráda, že jsem na tento skvost narazila. Každý díl naplněný maximem vtipu a legračních scének, při kterých se vůbec nemluví, za což jsem ráda, neboť dle mého názoru by to celkový dojem jen kazilo. Samotná ovečka, jakožto hlavní postava, je to nejroztomilejší stvoření, co jsem kdy viděla, a to dokazuje i fakt, že ji mám na pozadí svého PC. Tohle se tedy tvůrcům vážně povedlo. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nick Park, tvůrce seriálu, navrhl výtvarnou podobu ovcí. A pak už to jelo. Ač je celý proces tzv. stop-motion animace zatraceně časově náročný. Modelínové kousky se prodaly do televizí po celém světě a slaví mimořádný úspěch. Obrýlený farmář, hlídací pes, provokující trio prasátek, býk a stádo v čele se Shaun. Celé to má super atmosféru, kouzelný britský humor a nespočet nápadů, které divák sotva stíhá pobírat. Dětský obzvlášť. Moc fajn. Bééé. ()

corbeau 

všechny recenze uživatele

Opravdu perfektní plastelíňák. Ten kdo používá rčení jít jako stádo ovcí asi neviděl ani jeden díl, protože tyhle bílý vykulený potvory jsou všechno jen ne zpořádaný. A pak tu jsou prasata - hip hopeři, ovčácký pes, co ovcím pomáhá, místo aby je hlídal a fakt ujetej farmář. A ta malá ovečka s dudlíkem, ta je prostě neodolatelná. 95% ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)

Reklama

Reklama