Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začínají prázdniny a sedmičlenná parta teenagerů vyráží na pařbu do osamělá chatky. Je mezi nimi i hororový nadšenec Mike, který např. ví, že není dobrý nápad chodit na noční procházky pouze s baterkou nebo přebývat na místě, kde někdo zemřel za záhadných okolností. A v okolí opravdu něco je a evidentně to nehodlá nechat nikoho naživu, s čímž se musí Mike (a ostatní) díky svým znalostem hororového žánru náležitě vypořádat. (Tuxedo)

(více)

Recenze (16)

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla legranda :-) Fakt jsem se nasmála a ta zelená potvůrka byla vážně suprová, amatérizmus mi u tohoto snímku vůbec nevadil...myslím že by to bez toho ani nebylo ono. Krásné herečky, pěkné prostředí a líbila se mi i hudba, ale přesto právě proto že to na mě jako horor působilo jen místy (ostatně jako x dalších filmu z první půlky 90.let) dávám tentokrát jen lepší 3 hvězdy....60% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

V podstatě strašná hovadinka, ale docela zábavná. Tahle nízkorozpočtová sci-fi komedie si utahuje z hororových pravidel všech vyvražďovaček, a to hlavně skrz zdejšího hrdiny - filmovýho maniaka. Ten komentuje většinu špatných rozhodnutí svých kamarádů ("nelézt v noci do lesa s baterkou, nekoupat se v rybníku"), protože správně tuší, že v okolí se pohybuje mutantní mimozemšťan. Jeho podoba sice může vyvolat výbuch smíchu, ale tenhle defekt se snaží kompenzovat svou vytrvalostí uhnat svou oběť a rozežrat jí ksicht. Navíc nějakej ten sex, kozičky a demoliční finále. Malý, sympatický béčko. ()

Reklama

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Před Screamem tu byl tento film, který hravě a šíleně nabízí meta-komediální/horor. S tím rozdílem že tohle má tak o 85% menší budget, hrají tam neherci, je to od Tromy a celý humor je více "střelený". Ale ničemu to nevadí, je to i přes to neskutečně boží věc. Sledujeme tu partu studentů co jedou si užít prázdniny do chaty v lesích. No jenže se rozhodli jako křena sebou vzít kamaráda který je horový fanda a po jistém incidentu si myslí že jsou uvězněni v hororovém filmu a že brzy je něco přijde zabít. A v tom je celé jádro filmu, kdy hlavní hrdina Mike (horror fanda) se snaží všechny přesvědčit ať odejdou a do toho všechny stírá neskutečnou porcí hlášek, a snaží se přežít útok obří chapadlové žáby? Samozřejmě točený je to low budget, jenže i přes to se z toho snaží režisér vytřískat na max a dává tam různé hravé záběry a i dynamiku. Za mně je to určitě na poli béček jedna z nejlepších věcí a zasmál jsem se více jak u Vříškotu a to i díky tomu že tady těch narážek na horory bylo méně a pracovalo se s nimi o to účiněji. !!!GORE METR: Na to že je to opravdu za málo peněz a film od mladého studenta na jehož film museli přispět i rodiče, tak GORE je fajn, nic extra ale dojde na uřízlou hlavu, rozteklou hlavu a když někoho přišera kouše tak stříká dost krve. Za mě spokojenost i když to GORE fandu nevytrhne, ale v kontextu filmu je to dobrý. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tahle scifi-hororová komedie se vážně povedla a to i přes nepříliš zdařilé a hlavně levné triky. Právě ty však dodali filmu svůj nezaměnitelný půvab a společně se svým humorným pojetím, kdy si tohle béčko na nic nehraje, si mne tvůrci získali. Mám rád, když si ze svého díla dokáže scénárista a režisér v jedné osobě udělat srandu a jejich prvotním úmyslem je diváka především pobavit. Když se k tomu navíc přidá i několik „působivých“ mord scén, mávnu rukou i nad nedostatky, které se tu objevili. Samozřejmě nesmí chybět ani trocha té vkusné erotiky (no a především pohledné herečky) prominu i směšně vypadající monstrum a jeho laserovou show. V neposlední řadě nesmím opomenout ani několik trefných hlášek, kterých je tu dostatek. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dosť amatérske, ale pobavilo. Gumený kríženec žaby a krokodíla s chápadlami asi nevydesí, ale pri niektorých scénkach sa nedalo nezasmiať. Je to také typické, mierne erotické béčko, páčila sa mi paródia na Indiana Jonesa a vtipná scénka v závere. Hudba bola kvalitná, prostredie tiež pekné, navyše v tom hrajú sympatické herečky. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Režisér Rolfe Kanefsky si zahral vo filme cameo – postavu kráčajúceho študenta na internáte. (beso74)

Reklama

Reklama