Reklama

Reklama

Na scénu přicházejí bratři Alvin, Simone a Theodor. Jsou to neobyčejné veverky, které nejen že umí mluvit, umí i výborně zpívat. Jednoho dne narazí na Davida, který si jejich talentu všimne a nechá je natočit desku. Následují koncerty, davy fanoušků a Chipmunkové se čím dál tím víc pouštějí do různých dobrodružství s dramatickými následky. Davidova trpělivost pomalu naráží na strop. Podaří se Alvinovi a ostatním zachránit přátelství s Davidem, jak se budou smiřovat s nově nabytou popularitou... Alvin a jeho parta jsou totiž nezbední až běda a David bude mít co dělat, aby je uhlídal před mnoha nástrahami, o kterých se doposud domníval, že nemohou mít žádné následky. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (292)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Istá nostalgia môže fungovať, avšak Alvin a Chipmunkovia sú stále len priemernou rodinnou komédiou od tvorcov Garfielda, ktorú zachraňuje hlavne vydarená animácia Chipmunkov, zábavný Jason Lee a pár vtipov na úrovni. Pesničky v rámci filmu taktiež fungujú a záverečné morálne posolstvo neurazí. Áno, snaha parazitovať na sláve známej značky je proste zlá a preto o tom natočíme film, aby sme divákom názorne ukázali, že takto sa to proste nerobí. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Šel jsem na to, prože jsem nestihnul SOUKROMOU VÁLKU PANA WILSONA, hraje zde Jason Lee a měl jsem to zadarmo. Nebýt nostalgie, protože jsem Chipmunky znal díky písničkám a filmu, byly by to dvě hvězdičky. Takhle zbývá pochválit animaci, několik dospěláckých fórků a parodí, překvapivě i vyvedený dabing, který se zadařil i v přípědě písní. Jason Lee nehraje, prostě tak nějak přebývá, celé je to schématické a hlavně, film by se měl podřizovat Chipmunkům, dělajícím nepořádek a rozvracející ho zevnitř, nikoliv oni filmu. Navíc celé to poučení, spočívající v tom, že konzumerizmus je špatný, se těžko přijímá od filmu, jehož snahou je parazitovat na zašlé slávě a vytřískat prachy z podeje hraček apod. blbůstek. I to ZA PLOTEM je lepší. :-) ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Infantilní ňufačinka s řídkými satirickými šťouchy na účet showbusinessu určená primárně zaostalým batolatům a každému, kdo si někdy hrál s živou veverkou. Pokud do některé kategorie spadáte- stejně jako já, hurá na Alvina. Ostaní ať raději poslouchají nikoli Jasona Lee hulákajícího na zpívající hlodavce Alvine, ale Sám doma a onen charakteristický zvuk: Keeeeeee-viiiiiiii-neeeeeeeeeeee !!! Jsou přece Vánoce. 50% ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

..pozerať to s Alysskou, tak obyvačka skončí ako povestná kôlnička na drevo..a celé je to také milunké, že mi je až ľúto tých pár "povinných" momentov a úplného záveru..mohlo to byť nevinné vianočné detské pripomenutie stitchovskej múdrosti "ohana je rodina. rodina znamená nikoho nezabúdať a neopustiť"..chipmunkovia sú roztomilí, že až..škoda len, že jason lee nechtiac herectvom pripomína brucea campbella v evil dead..v každom prípade to zahnalo moje obavy z "od tvorcov garfielda", ale neprekonalo rodinku stewartovcov..a úprimne a nezaujato..ak chcete vidieť COOL VEVERIČIAKA, vaše kroky by mali viesť ZA PLOT ;-) nuts-nuts.. (5/10) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Původní seriál patřil mezi tu nostalgickou větev, která snad nikdy nešla s českým dabingem, ale valná většina konzumentů ji znala v němčině. Podobně jako Sailor Moon nebo Milu Superstar. Nové filmy se nesou na jedné vlně společně a Méďou Béďou a Šmouly. Takže nové generaci dětí jsou šuma fuk pradávné kořeny a lačně a spokojeně si zkonzumují jen to, co je módní dneska. Nic víc, nic míň. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (17)

  • Do některých kin byl film distribuován pod názvem Simon – což je jméno jednoho z chipmunků. Dalším krycím jménem bylo Hairy Beast. (HellFire)
  • Na Kid´s Choice Awards získal snímek cenu v kategoriích Favorite Movie. (J*A*M*A*L)
  • Před natočením celovečerního filmu měli Chipmunkové za sebou již řadu hudebních alb, několik cen Grammy a televizní seriál. (Olík)

Související novinky

Justin Lin natočí Space Jam 2?

Justin Lin natočí Space Jam 2?

03.05.2016

Basketbalová komedie, v níž se kreslení hrdinové od Looney Tunes spojili s Michaelem Jordanem, aby napráskali zlým mimozemšťanům, se dočká pokračování. Kdekdo si myslel, že je druhý Space Jam jen… (více)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (více)

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Comeback sympaťáka Yogiho

Comeback sympaťáka Yogiho

05.10.2008

Yogiho má každý rád. Neříkejte, že ne. Pohodový medvěd s kloboučkem a kravatou žije v Jellystonském parku a jeho jedinou starostí je ukrást nějaký ten piknikový košík s jídlem a nenechat se u toho… (více)

Reklama

Reklama