Reklama

Reklama

Ztracený ostrov

  • USA After Dusk They Come (více)

Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

iolaos 

všechny recenze uživatele

ale kdeze bujary horror...jen horrentni volovina s pobihajicimi opicaky v lesiku. Po stylové stránce povšimnutihodné, ale pak to je už jen a jen průser: A) Intenzivní nuda obsahující milion nelogičností, B) mimořádně debilní masky a C) oxeroxovaný voice humanoidů od spielbergových raptorů z jurassic parku.. americky horror je na kaši, the forgotten ones je jasnym reprezentantem... 2/10 ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Na video film snesitelná a poměrně dobrá zábava. Scénář se samozřejmě skládá z pobíhání džunglí sem a tam a z opakovaného (stále stejného) vybafávání zmutovaných opičáků, takže se na konci zdá, že ten film mohl mít klidně tak tři čtvrtě hodiny, aniž by příběh o něco přišel (což by samozřejmě byla pravda), avšak index zábavnosti neklesne nikdy pod kritickou mez, takže ta hodina a půl vyloženě nebolí. Dnešní americký horor je na tom opravdu bídně, když už musím oceňovat i takovéhle relativní samozřejmosti... Masky mutantů bych označil za celkem povedené (v rámci možností), bohužel jsou divákovi předkládáni možná až moc často. Celkově The Forgotten Ones spíše nedoporučuju, ale když se na něj náhodou kouknete, žádná duševní újma nehrozí. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabý film. Veľmi slabý. Nezachránili ho ani ani originálne kulisy, rozumej nie originálne námetom, ale originálne spracovaním, čiže nejde v tomto prípade o čisto štúdiovú produkciu. Bohužiaľ. Tešil som sa po prečítaní komentára od autora Livingdead, ktorý má v 99% rovnaký vkus ako ja, ale teraz sa zrovna trafil do toho 1%, ktoré je u nás odlišné. Takže čo k filmu dodať? Ide o prototyp predvídateľnosti, kto prežije ako jediný som vedel hneď po prvých pár sekundách, doktora z Atlantis si po ukončení jej seriálu konečne strihla lepšiu hlavnú úlohu, ale bohužiaľ jej to k zvýšeniu slávy asi moc nepomôže. Veľmi ale veľmi vidno naozaj nízky rozpočet, ktorý v spojení s chabým scenárom zabil možnostiam filmu na úspech posledné klince do rakvy. A určite odmietam zrovnanie so snímkami typu Kongo a Ostrov Dr. Moroa, pretože to boli oproti tomuto oscarové snímky aj čo sa týka spracovania príbehu, aj čo sa týka výpravy, celkového technického prevedenia a taktiež hereckých výkonov hlavných postáv. Takže slabé 2*. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Začínáme poměrně neoriginálně bandičkou mlaďochů na výletní jachtě, která se potopí a hrdinové se ocitnou na zdánlivě opuštěném ostrově. Celá úvodní expozice, až do zmizení první oběti je neuvěřitelně dlouhá a extrémně nezajímavá. Poté se konečně objevují kříženci mezi neandrtálcem, domorodcem a skřetem z Pána prstenů, aby během chviličky zredukovali počet přeživších na pouhou pětinu, která je zbytek filmu naháněná lesem. Takové rozvrhnutí děje je samozřejmě poměrně problematické, i když (díkybohu) je tou přeživší pusinka Jewel Staite. Dalším, z mého pohledu výrazným nedostatkem je celková debilita scénáře, což mi většinou u podobných béček až tak nevadí. Nebyl jsem například schopen 100% pochopit, zda jsou monstra slepá a řídí se pouze podle zvuku a čichu, nebo zda hrdinka objevila nějaký rosol neviditelnosti, kterým se napatlala. Vše napovídalo slepotě, což je samozřejmě v džungly dost výrazná evoluční nevýhoda. No nic. Už teď jsem na Forgotten Ones vyplýtval víc písmenek, než si zaslouží (a to jsem ani nezmínil podobnost s Descentem). Spíš se tomuhle kousku vyhněte. O nic nepříjdete. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku docela slušnej horor a objeví se i dvě lekačky založený na zaručených hororových postupech a rozhodně fungujou, následně se ale film spíš zaměří na vyvražďování těch pár postav, co na to jsou dějem předem připravený, což jsem původně s radostí kvitoval s nadějí na nějaký gore, ale bohužel to bylo udělaný vcelku o hovně a žádný gore scény se nekonaj a je tam jen několik rádoby napínavých scén, ale i tak to je slušnej béčkovej horor, kterej nechává vzpomenout na béčkový sračko-skvosty Kongo a Ostrov dr. Moreau a nakonec sem se u toho vcelku bavil ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Tribe. (Chatterer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno