Reklama

Reklama

Velké dobrodružství

  • Hongkong Qing dian da sheng (více)

Obsahy(1)

Láska mezi mnichem a princeznou z jiného světa! Bájný příběh vypráví o mnichu Tripitakovi, který se spolu se svými třemi učedníky vydává na pouť za posvátnými písmy. Úklady démonů, kouzla a nebezpečí - to vše na něj čeká! Je tu však ještě princezna z jiného světa, která Tripitaku miluje... (oficiální text distributora)

Recenze (51)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jiný kraj, jiný mrav. Směsice pohádkových motivů a fantasy ve stylu mangy s typickými opičárnamy. Čínská tvorba je v tomto ohledu naprosto nezaměnitelná a pro evropany velice těžkopádná. Neexistuje tu plynulost děje a nějaké vysvětlení všech událostí. Skáče se tu velice rychle z jedné scény do druhé a byť se divák snaží sebevíc, nedokáže se zorientovat co se vlastně právě děje a proč. Nic nedává smysl a nic nemá logiku. No, zřejmě tomu rozumí jen Číňani sami. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Snažím se při hodnocení obsáhnout co nejširší pole působnosti a přitom zůstat objektivní. Statečně jsem dokoukal do konce bledé stmívající upíry, Disenyho pop limonády nebo Murphyho latexové tlouštíky. Dokonce jsem si ve svých třiceti letech dal kouzelný salón animované panenky Barbie, ale sorry - tohle fakt nešlo!!!!!! ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Těžko definovatelné, pro někoho těžko stravitelné, ale já jsem se nechala unášet "ibecilitou" a docela dobře se u toho bavila. Zahlédla jsem tam podobenství s Matrixem, Wolverinem i Spindermanem, ale proč ne, tomuhle filmu to mohlo ztěží uškodit ;) Já si tu blbůstku snad půjdu pustit znova, abych se podívala, jestli mi náhodou narážky na další filmy neutekly... XoD Takhle - bavilo mě to mnohem více, než Zapomenutý ostrov, který jsem shlédla předtím. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// +pěkný plakát, vizuální stránka, originální a neviděné zpracování, obsazení -některé postavy se chovají trapně, děj je příliš nepochopitelný, nerozuměl jsem tomu, nudil jsem se/// Velké dobrodružství bylo mnou velmi očekávané a výsledkem je šílenost největšího kalibru. Takovou smršť jste ještě neviděli. Bohužel velkolepé scény jsou zřejmě to jediné, čím film přímo vyniká. Ono je těžké, když nevíte proč se to něco děje, proč se postavy chovájí bláznivě...Problém je v tom, že je zde snaha o vtip, o komedii, ta ovšem vychází naprázdno a já se u filmu nebavím. Kdyby se tvůrci brali vážně, přidali na lepší choreografii bojových scén, mohl z toho být velkolepý film a nepřekonatelný zážitek. Takhle zůstává (pro někoho) u nestravitelného filmu, který se tváří velkolepě. Škoda, mohla z toho být pecka./// Celkem 52%/// ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Přiblblej a naivní příběh se spoustou triků. Kdyby mě bylo jedenáct, asi bych se dost bavil. Chvílema byla ta naivita až odzbrojující, a některý pasáže byly doslova kouzelný. Jenže v první polovině vcelku koukatelná ptákovina ve druhé polovině těžce ztrácela dech, a tak i když sem to zkouk asi před hodinou, už vůbec nevim jak to dopadlo. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama