Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vlně světové posedlosti internetem se v roce 2001 svezla i průměrná americká rodina Bellingerových. Dospívající syn Colby v jejich domě tajně instaluje kamery, začne natáčet nejintimnější momenty z každodenního rodinného života a poté je „živě“ uvádí na netu. Bellingerovi se takřka přes noc stanou senzací, první skutečná reality show v přímém přenosu má obrovský ohlas a rodina, která chce nezdárného synáčka uškrtit, rychle pochopí, že kšeft je kšeft a že miliony nesmrdí. Kousavá satira o nenasytnosti, slávě a rozvratu rodinných hodnot u těch, kteří jsou infikováni internetovým virem zvaným úspěch, i o soudobé posedlosi pořady typu reality show, natočil režisér Eric Steven Stahl. Co myslíte - napodobuje život umění nebo je to naopak? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

Brano 

všechny recenze uživatele

Myšlienka filmu sa mi páčila, kedy syn začne vysielať na internet zábery z domu, pri ktorých zastihne svoju rodinu v chúlostivých situáciach. Ani herecký obsadené to nebolo najhoršie a prvá polovica filmu bola dokonca aj premenlivo zábavná. Lenže v tej druhej sa tlačilo na pílu až príliš a mnoho tých vtípkov vyznelo umelo a nesmial som sa už vôbec. Na jedno pozretie stačilo. ()

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Spíš než jako film mi to přišlo jako nějaká reality-show ve stylu výměna rolí, manželek, osobností, či jestli všechno už náhodou neexistuje! Jediný Mathew se snažil dodat náboj a trochu "okořenit" tento film, tedy, asi jsem sobec, Pana Bridgese jsem asi trochu přeskočil, bez něj by to byl vyrovnaný trhák pro jednociferné procentuální ohodnocení. Trochu filmu pomáhá retrospektivní pohled na příběh. Možná, možná, když se banda hodně opije, tak se na tuto komedii lze podívat i veřejně.. ()

Reklama

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Hooodně levná typicky lacině americká rádoby komedie. Námět je dle mě slušný, má myslím i velký potenciál, kterého ovšem tvůrci vůbec nevyužili. Ze scén, které mohly být fakt vtipné vzešli díky hrozným hereckým výkonům mamky a dcerky hrozně umělé a přibarvené situace, že ani divák u TV měl pocit, že z něj dělají blbce, natož co měli dělat ve filmu ti diváci na netu. Prostě dle mě hrozně nedomyšlené a odbyté. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Námět měl dobrý potenciál. Bohužel scénář je zcela rutinní záležitost, postrádající cokoliv zajímavého, či podmětného. Herci odvedli docela dobrou práci, zvláště u jistých činnostech co jim scénář předepsal-zvláště Beau Bridges. Režie je zcela obyčejná. Škoda, protože jak jsem napsal, námět měl solidní potenciál na břitkou satiru americké konzumní společnosti. Takhle jenom vznikla trošku zábavná jednohubka, na kterou brzy divák zapomene. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tohle se dalo pojmout a zpracovat mnohem lépe, než se to pojalo a zpracovalo. A to je škoda. Je to zajímavý námět, který ovšem mě nenaplnil očekáváním a nudil mě. Někdy si říkám, že je lepší zůstat u přečtení obsahu filmu a film si nepustit, aby z toho nebylo takové zklamání. Pak to akorát zapadne do průměru mezi ostatní filmy, a že jich není málo. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Společnost Alienware film produkovala a sponzorovala, a tak se není čemu divit, že jejich produkty či odkazy na společnost lze najít téměř v každé minutě filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama