Reklama

Reklama

Ice Egg

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
Švédsko, 2002, 1 min

Režie:

Daniel Nygren

Obsahy(1)

Animovaná slepice utíká s vajíčkem po ledu. (Elrond88)

Recenze (32)

hippyman 

všechny recenze uživatele

souhlas s yueh, jinak pro ty, co zřejmě nepochopili... jedná se o jakýsi konkurz na to tragikomický zvířátko v Ice Age... spoiler alert: který nakonec vyhraje veverka, kdyby to někdo nevěděl... ;-) naopak myslím, že je to docela vtipný, ale při té stopáži toho opravdu nešlo asi moc předvést... 60%... k vidění zde: Ice Egg ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Daniel Nygren asi vynaložil veľa energie, kým to dal dokopy. O tom potom. Žiaľ, zatiaľ čo on sa možno teší z dobre odvedenej práce ja mám pocit, že ani ten najlepší model akejkoľvek drogy by mi neodhalil zmysel tejto roboty. Ako tak síce vizuálne pekné, ale ešte raz zdôrazňujem: zbytočné a hlúpe. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Napokon bolo dobré, že konkurz do Doby ľadovej vyhrala veverička. Sliepka bola dobrá, ale chýbal jej šmrnc. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapas s alternatívou na veveričku z Doby ľadovej. Mimochodom, prečo keď tá sliepka rozbila vajce, tak bolo prázdne? K čomu to malo slúžiť? Toto komédia nebola. Ďalšia zbytočnosť. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

Tento shot zo stopážou 73 sekúnd pričom polovicu tvoria titulky nemôže naozaj ničím výraznejšie zaujať. Miesto prehistorickej veveričky je tu sliepka, miesto žaľuďa vajíčko...inak je to všetko postarom. Nedá sa ani veľmi povedať, že by sa jednalo o paródiu na Ice Age, pretože je to dosť dementné - načo by si sliepka zahrabávala vajce do ľadu? Celkovú neoriginalitu zachraňuje aspoň krátka stopáž, takže dávam 3*. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Malinký úlet Pixaru, kde sliepka je akože na konkurze na Dobu ľadovú a ako vieme, nakoniec vyhrala veverička :). Občas sa nejaký ten kraťas aj nepodarí, no. A tento je jeden z toho mála... ()

esopesokeso odpad!

všechny recenze uživatele

dala by sa pochváliť robota, ale tú ma každý aj v blbom diele.. nie že je to bez pointy a škaredé, ale je to aj trápne ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Slepice v castingu neuspěla. No jo, žalud je žalud. Scratch si aspoň nerozmlátí potomstvo... Ale mně se to líbilo! Krátké, suché, pro znalce první scény Ice Age i svým způsobem vtipné. 60% ()

Reklama

Reklama