Reklama

Reklama

Profesor Habakuk Tibatong žije na malém vzdáleném ostrově se skupinou zvířátek, která učí mluvit. Jednoho dne připluje k ostrovu ledovec a v něm obrovské zmrzlé vejce. Když se z něj vylíhne prehistorický tvor, Impy, profesorovo nadšení nezná mezí a hned dá vědět svým vzdělaným kolegům. O Impym se však dozví i bohatý lovec trofejí, který ho chce mít... živého nebo mrtvého. A tak zvířátka musí bojovat s časem, aby svého nového kamaráda schovali, dříve než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

hippyman 

všechny recenze uživatele

povětšinou roztomilý a neškodný snímek, ve kterém naši západní sousedi ukázali, že taky umí kreslit, přestože u nich není animovaný film zrovna silným žánrem... cílovou skupinou jsou tu samozřejmě ti nejmenší, ale rodiče se taky rozhodně nebudou nudit... musím pochválit český dabing, vtip a relativní nepřítomnost mnou tak neoblíbených písní, pro tento žánr jindy mnohem početnějších... celkem spokojenost. 60% ()

Špinič 

všechny recenze uživatele

Super komediálna rozprávka??? omg, čo je na tom komediálne, ved to bolo úplne trápne , nudné o ničom , absolútne pre deti do 2 rokov a aj to som ešte prehnal, strašná animácia, neuveriteľne blbý dej, nudné postavy. Najhorší animák aký som kedy videl, už len za to že sa s tým niekto trápil a animoval dám 1*, pokiaľ by to bolo hrané , tak = odpad. ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Tohle je ukázka jak by animovaný film neměl vypadat "kvík". Animace sice zas tak hrozná nebyla, ale ten příběh? Rozhovory mezi postavičkami a především český dabing byl příšerný "kvík". Hlavně to prase bylo nadabované že jsem nevěděl jestli se mám smát nebo brečet "kvík". Jedná se o německý produkt, takže vcelku očekávaný průser. Děti ale může pobavit "kvík". ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

"Já létáš, pošta létáš, ona létáš, tučnák nelétáš"....Celkem příjemná animace (což je zřejmé už z galerie) a nenáročný místy i vtipný děj. Avšak žádný zázrak typu PIXARovek nečekejte. Tohle rozhodně není animák pro každého a už vůbec ne pro dospělé. Někdo CZ dabing chválí, někdo na něj nadává. Mě nevadí. Teda až na prase. To "kvik" vás po třetí větě začne neskutečně iritovat a Impyho kňourání, hekání a následně i dabing je také spíš otravné, než aby bylo roztomilé. PS: Ten komár na začátku zní jak motorová pila :D Jedna hvězda za animaci a závěrečný song od Sister Sledge "We are family". ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nudná a naivní pohádka, u které jsem si kvůli přihlouplým, prázdným dialogům místy připadala, jako kdybych se dívala ne teletubbies. Za nadabování impyho a tučňáka bych s chutí někomu nafackovala, páč to tučňákovo šišlání bylo víc otravný, než vtipný a impyho hekání a kňourání a vydávání zvuků při sebemenším pohybu leze spíš na nervy, než abyste se při tom rozplávali nad jeho roztomilostí. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama