Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cintoríny a pohrebiská sú posvätné a nedotknuteľné miesta. Práve na pôde, kde kedysi stávalo indiánske pohrebisko sa reťazec fast-foodov rozhodne vybudovať nový stánok na ukojenie, hneď po sexe najzákladnejšieho pudu typického američana: hladu po kuracích krídelkách a stehienkach. Lenže dovtedy sa chodí s krígľom po pivo, dokiaľ sa nerozbije... a usmrtené a skonzumované sliepky sa vracajú na tento svet aby rozpútali najväčší gore masaker, aký kedy Tromaville zažil. Grill-boyom a hosteskám neostáva nič iné ako poslať pápernatce späť na onen svet, skôr ako všetkým vydzobú oči a genitálie, čím zasýtia hlad po pomste. (Slavomír)

(více)

Recenze (142)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok na cintoríne bol parádne schopný aj z gore omáčkou.Ja som sa bavil a vy nie?Može byť,že nie takýto fekálny humor veľa ľudí neocení aj ja som taký ale tu bol docela svieži a má v sebe najmenej trápnosti ako som u Tromi zvyknutý.Trápnosť tento krát prehrala 6:3 nad dobrým vtipom hurá!!!!!!Film disponuje parádnymi zábavnými dialógmi a to by som ani nečakal.Aj gore efekty boli niektoré veľmi vydarené.Bolo tu aj viacero vynikajúcich nápadov a to som strašne prekvapený. Príbeh je totálne jeblí a v tom je úžasný. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

totální prasečina a mega odvaz - dejte Kaufmanovi do ruky kýble krve a zelenýho slizu, skupinku ženských ochotných ukázat kozy, masky kuřecích zombie a pár veselých písniček s úchylnými texty a on už to nějak zábavně spatlá dohromady! Narozdíl od brášky Terror Firmera mě tahle chujovina bavila celou dobu, hlášky typu "běžte, Amerika ještě není schopná přijmout teploušký mexický kuřecí sendvič" jsou v kontextu naprosto kulervoucí. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ide o extrémne amatérsky splater, miesta tak trápny, že má človek priam dojem, že nič trápnejšie doposiaľ ani nevidel. Lenže! V rámci subžánru je to proste akceptovateľné a takto nejak to má vyzerať. Neberie sa to ani na stotinu vážne, potoky krvi tečú, občas aj to gore veru nevyzerá zle, masky sú občas skôr na smiech, pričom štýl humoru sadne najmä tým, ktorí holdujú či dokážu aspoň tolerovať ten menej sofistikovaný, ba priam trápny. Dám tri. ()

Mulosz odpad!

všechny recenze uživatele

Prvni polovina se jevila velmi genialne, ale v druhe pulce uz bylo vse na jedno brdo. Ke konci me ten film uz dokonce zacal srat. Vice nez na to, jak vse dopadne, jsem s napetim ocekaval, zda se pri projekci tohoto dila na Festivalu otrleho divaka v publiku nestrhne bitka, presneji receno, zda nektery z impulzivnejsich divaku neda do drzky dvema curackum, kteri po celou dobu projekce hlasite hulakali, kviceli, bodre placali rukama a snazili se byt "vtipnejsi" nez film. Ani toho jsem se nedockal, ale skoda, chvilemi to vypadalo slibne:-) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Německé fekální fetiš porno! Tromu mám rád a tenhle kousek mě opravdu potěšil. Sice jsem se u toho neválel smíchy po zemi, ale vnitřně jsem se opravdu bavil. Ano, k takovému filmu patří sprosté písničky a hození cenzury do záchodové mísy. Snad i komentář by měl být vulgární, čehož se většinou snažím vyvarovat. Takže - kozy, prdele, ptáky a hovna si užijete vrchovatě!...a mám to za sebou. Závěrečný zombie masakr je plný zelených a rudých gejzírů, utrhaných končetin a vyvržených vnitřností, ale hlavně neskutečných nápadů, které vás nutí smát se opravdu naplno (připouštím, že slabší nátury u toho mohou zvracet, ale pro ně film opravdu není) - rozzuřené ptačí hlavy místo ňader jsou jen jedním z mnoha. Odkazy na Vetřelce, Věc či Mouchu mne potěšily stejně, jako na celý subžánr zombie filmů... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní hrdinové procházejí celým filmem prakticky nezašpiněni. (L_O_U_S)
  • V pokoji Wendy, když si to rozdává se svou novou přitelkyní a sledují je při tom ostatní děvčata, je vzadu vidět plakát Tromeo a Julie (1996). (Sticks)
  • Scény odehrávající se v restauraci se natáčely v prázdné prodejně McDonald's. Vše ostatní se natáčelo ve starém kostele, kde také sídlil štáb. (HellFire)

Reklama

Reklama