Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Dougherty: 1. Main Titles ,2. Meet Charlie ,3. It's Halloween, Notÿhanukkah ,4. Charlie Bites It ,5. Father and Son ,6. Meet Rhonda ,7. To the Quarry ,8. The Halloween Schoolbus Massacre ,9. The Elevator/Laurie On the Prowl ,10. Halloween Prank ,11. Not a Trick/Red and Black ,12. Laurie's First Time ,13 Old Mr. Kreeg ,14. Pumpkin Shooter/Meet Sam ,15. The Bus Driver ,16. The Neighborhood ,17. Trick 'R Treat ,18. End Credits ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trick 'r Treat je jako jízda na horské dráze. Střídají se slabší pasáže s opravdu promakanými. Nejvíce se mi líbil kromě Briana Coxe příběh kolem havarovaného autobusu. Tam asi toho napětí bylo nejvíce. Naopak úvod filmu s tím tlustým klukem mě téměř nebavil. Stejně tak bych mohl mluvit o povídce 4 dívek, které si přijedou do městečka vyrazit. Co se mi líbilo byly nečekané zvraty na konci jednotlivých povídek. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Pokus od nejkomplexnější horor všech dob? Kdo má nakoukáno, přede blahem. Užíval jsem si všechny žánrové polohy, dívčí sesterstvo a nerudného souseda nejvíc, zoufal jsem si nad tím, že se chvílemi nudím natolik, abych řešil otázky logiky. Každopádně fakt, že Singer vyslal do světa schopného řemeslníka, je bez debat. 3 a ½. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Takové... zajímavé:) Kvalitní a efektní masky i atmosféra, vydařené scény, ty lekací i komické, a působivé propojení jednotlivých příběhů. Dylan Baker je pro mě pořád učitel Petera Parkera ze Spideyho, Anna Paquin aktuálně Sookie, které se zde zase někdo zakousne do krku a Lauren Lee Smith zase půvabná Lara z The L Word. Nehybně postávající či příliš naopak aktivní děcka s plátěným pytlem přes hlavu budou pro mě vždy děsivým hororovým elementem. A tento malý čipera se zřejmě rozhodl, že "pomůže" nesprávně se chovajícím lidem v tom, aby pochopili, jak se má správně a dle pravidel, slavit Halloween. Beztak stál někde opodál Michael Myers, ale když viděl tu spoustu podivných a bláznivých postav a jejich excesivní chování, raději usoudil, že bude vhodnější, držet se bokem:) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Halloween je určitě vděčné téma pro horory a strašidelné filmy, a já se velice rád na filmy odehrávající se během tohoto tajemného a skoro až mystického období rád podívám. V případě tohoto filmu zde bylo několik velmi zajímavých věcí a musím říci, že se mu i povedlo vypadat docela strašidelně, obzvláště během scénky se školním autobusem můj strach dosahoval vrcholu, takže po téhle stránce to fungovalo perfektně a film skutečně působil strašidelně a skoro až děsivě, což je příjemné zjištění. Dále hodnotím pozitivně fakt, že se zde vyskytují téměř neznámí herci, ze kterých jsem znal pouze Annu Paquin, které to mimochodem v kostýmu červené Karkulky hodně slušelo, skoro bych řekl že byla k nakousnutí, proto mě dost překvapilo, co se z této krásky nakonec vyklubalo. Takže nakonec asi jediné, s čím mám trochu problém, je fakt, že ty příběhy nedrží pohromadě, každý z těch příběhů by samostatně obstál na výbornou, ale takhle vedle sebe v jednom filmu mi to přišlo, že to prostě nedrží pohromadě. Kdyby to bylo uděláno stylem, že to třeba někdo vypráví u táboráku nebo podobně, tak bych s tím problém neměl, ale tahle forma mi moc neseděla. A pak mi ještě docela vadilo, že ke každému z těch příběhů jsem měl pár otázek a považoval jsem tak každý z těch příběhů ze nedovysvětlený. Tolik tedy k tomu, co mi vadilo, ale jinak jsem vcelku spokojený, jako horor to rozhodně obstálo a já teď jen přemýšlím, jestli udělit tři nebo čtyři hvězdy, protože je to přesně někde mezi, ale nakonec asi zůstanu u těch tří hvězd a časem se mi to možná rozleží. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

  • Natáčení probíhalo ve Vancouveru v Britské Kolumbii od 16.11.2006 do 23.1.2007. (Terva)
  • Okolo 50. minúty je vystrašená reakcia Anny Paquin plne autentická, pretože Dougherty pri natáčaní na ňu nečakane zakričal, aby ju vystrašil, čo sa podarilo. Spočiatku to neocenila, ale čoskoro prišla na to, ako to urobilo jej výkon autentickejším. (Arsenal83)
  • Väčšina halloweenskych tekvíc tu bola vyrobená z peny alebo keramiky. Na placi preto koloval vtip, že "počas výroby filmu nebolo ublížené žiadnej tekvici." (Arsenal83)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama